Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Orduspor, oynadığı son 15 resmi maçta galibiyet yüzü görmedi.

11.09.2015 13:18

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Orduspor, oynadığı son 15 resmi maçta galibiyet yüzü görmedi.

2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, topladığı 11 puan ile ligin son sırasında yer alarak Spor Toto 2. Lig'e düştü. Orduspor, son oynadığı 15 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. Karadeniz ekibi en son galibiyetini 2014-2015 sezonunun ikinci yarısından 20. hafta mücadelesinde deplasmanda oynadığı ve sahadan 2-1 galip ayrıldığı Antalyaspor karşısında aldı. Burak Özsoy ve Özgen Erdem'in kaydettiği gollerle sahadan galip ayrılan mor-beyazlı ekip o günden bu yana resmi maçlarda galibiyete ulaşamadı. Antalyaspor galibiyetinin ardından PTT 1. Lig'de 14 maça çıkan Orduspor, bu maçlarda galibiyet ve beraberlik alamazken kalesinde 51 gol gördü. Orduspor kalesinde gördüğü 51 gole karşılık rakip kaleleri 5 kez havalandırabildi.

2015-2016 sezonuna Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta başlayan Orduspor, sezona iyi başlayamadı ve kendi sahasında İstanbulspor'a 2-0 mağlup oldu. Orduspor bu sonuçla birlikte iç ve dış saha olmak üzere toplam 15 maçta galibiyet yüzü görmedi.

BAYRAKTAR: "GALİBİYETLERİN GELECEĞİNE İNANIYORUM"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 2. haftasında deplasmanda oynanacak olan Pazarspor maçına hazırlanan Orduspor'da hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. Pazarspor maçının kendileri için önem arz ettiğini ve galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, "Geçtiğimiz sezonun aksine yenilenen bir takım olduk. Çok sayıda yeni oyuncu kadromuza eklendi. İstanbulspor maçında galip gelerek lige iyi başlamak isterdik ama olmadı. İnşallah Pazarspor maçında galip gelen taraf biz oluruz. Hazırlık maçlarında 5 galibiyet 2 mağlubiyet alan bir takımız her geçen gün daha iyi oluyoruz. Oyuncularıma ben bu anlamda çok güveniyorum. Galibiyetlerin geleceğine inanıyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement