Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor sahasında Tokatspor'u 3-2 yenerek üst üste 3.galibiyetini aldı.

21.10.2012 18:53

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor sahasında Tokatspor'u 3-2 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ile Tokatspor Teknik Menajeri Aytunç Bozkurt basın açıklaması yaptı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, "Oyun olarak çok zorlandığımızı söyleyemem. Tabi rakibin kalemizde çok fazla pozisyonu yok ama 2 tane gol buldular. İster istemez son dakikalara da oyuncularımız içgüdüsel olarak skoru koruma çabasına giriyor. Ama önemli olan istek olarak, direnç olarak istediklerimizi sahada aldık. Maç daha farklı bir skora da gidebilirdi. Ama bugünlerde kazanmak önemli. 3 hafta üst üste kazandık. Doğru yoldayız" diye konuştu.

Tokatspor Teknik Menajeri Aytunç Bozkurt ise, kısıtlı bütçelerle kadro oluşturduklarını ve zor günlerden geçtiklerini kaydederek, "Biz ligin üst sıralarında kendimize yer bulmak için çalışıyoruz. Ama aynı hassasiyet hakemler tarafından gösterilmiyor. Yeni Malatyaspor'u tebrik ediyoruz. Bizim Yeni Malatyaspor ile ilgili söyleyeceğimiz bir şey yok. Onları tebrik ediyoruz. İyi oynadılar. Ama bizde elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement