Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, deplasmanda Sarıyer'e 2-1 mağlup oldu.

22.10.2012 12:29

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, deplasmanda Sarıyer'e 2-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle Turgutluspor galibiyet serisine son vermiş oldu.

Turgutluspor sakatlıklarının damga vurduğu bu haftada deplasmanda puan kaybederek, önemli bir avantajı da kaybetti ve Sarıyerspor, Turgutluspor'un galibiyet serisine son verdi.

Turgutluspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Altınay, "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyorduk, ama şans bizden yana değildi" diyerek, "Yediğimiz iki gol de bu düzeyde yenmemesi gereken gollerdi ama futbol hatalar oyunu ve az hata yapan kazanıyor ya da puan alıyor. Biz iyi bir takımız ve iyi futbol oynuyoruz ama bazen futbolda olmayınca olmuyor. Biz takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Onlarla bu uzun maratonda başarıya ulaşacağımıza eminim. Bunlar küçük yol kazaları ama resmin tamamını gördüğümüzde bugün sahada iyi işler yaptık. Artık kaybedilmiş bir maç var ortada ve biz genç, dinamik bir ekibiz lig maratonu uzun biz önümüze bakmalıyız ve öyle de yapacağız. Önümüzdeki hafta sonu evimizde yeniden 3 puan alarak seyircimizden ve camiamızdan özür dileyeceğiz. Turgutluspor daha iyi yerlere layık bir ekip ve tüm yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz bu yönde çalışıyor. Başarı uzakta değil ve biz o hedefe sağlam adımlarla yürüyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Bu arada Turgutluspor, salı günü Irlamaz Tesisleri'nde toplanarak top başı yapacak. Sakatlığı geçen Bahadır'ın takımla birlikte çalışmaya katılması beklenirken, maçtan bir gün önce ter antrenmanında sakatlanan Ergün ve fibula kemiğinde kırık bulunan Necati'nin tedavileri sürüyor. Milli takımdan dönen genç yıldız İsmail Köse'de takımla birlikte çalışmalara başlayacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement