Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyaspor, deplasmanda Denizli Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

24.02.2013 19:19

Yeni Malatyaspor, deplasmanda Denizli Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, evinde Yeni Malatyaspor 1-0 yendi. Maç sonrası konuşan Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, "Bizim için zor bir maçtı. 1 farkla da olsa kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sonuçlara baktığımızda mücadele verdiğimiz rakipler de kazandı. Biz genç oyuncuları kazanmanın uğraşındayız. Bunu yaparken de ligde rahat bir konumda olmak istiyoruz. Alınan 3 puan çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Yeni Malatyasporlu futbolcu Okan Öztürk ise kötü oynadıklarını belirterek, "Mağlubiyeti hak ettik. Mücadele böyle olursa mağlubiyet de gelir. Denizli Belediyespor bizden daha iyi oynadı. Üzgünüz" diye konuştu.

Futbol olarak iyi oynamadıklarını belirten Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Bu mağlubiyeti hiç beklemiyorduk. İlk yarıyı iyi oynadık. Golü bulamadık. İkinci yarı Denizli Belediyespor üstümüze gelmeye başladı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Az pozisyona girdiler ancak golü attılar. Denizli Belediyespor yüreği ile oynadı. Galibiyeti hak etti. Tebrik ediyorum. Biz de bugün yüreğini ortaya koyan takım için mücadele eden oyuncu azdı. Bunu sağlamamız gerekiyor. Golü bulsak değişik olacaktı belki ama bulamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement