Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Altınordu, şirketleşmenin ilk sezonunda Spor Toto 2.Lig'e yükselmenin sevincini yaşarken, amatör kümeden çıkıp gelen Ozan Sol ile Halil İbrahim Tuna, kazanılan bu kupada önemli pay sahibi oldular.

16.05.2013 17:48

Altınordu, şirketleşmenin ilk sezonunda Spor Toto 2. Lig'e yükselmenin sevincini yaşarken, amatör kümeden çıkıp gelen Ozan Sol ile Halil İbrahim Tuna, kazanılan bu kupada önemli pay sahibi oldular.

Sezon başında Bölgesel Amatör Lig takımı Muğlaspor'dan transfer edilen Ozan Sol, Altınordu formasıyla 19 gol, 14 asistlik performansıyla yıldızını parlattı.

Bozdoğan Belediyespor'da keşfedilip Gümüşordu'ya kazandırılan 20 yaşındaki Halil İbrahim Tuna ise devre arasında geldiği Altınordu'nun şampiyonluk yürüyüşünde önemli rol oynadı. Ligin ikinci yarısında 12 maçta görev alan genç oyuncu, 2 gol, 3 asistlik bir performans çizerken, hızlı ve etkili oyunuyla gönüllerde taht kurdu.

Futbol Direktörü Murat Dizdar, iki oyuncunun Antalya'daki U20 Milli Takım seçmelerine de katıldığını söyleyerek, "Ozan Sol ve Halil İbrahim Tuna'nın önünde daha uzun ve zorlu bir yol var. Henüz futbol dünyasına ilk adımlarını attılar. 2013-2014 sezonu onlar için çok önemli. Bizim çizdiğimiz kariyer planı doğrultusunda ilerleyebilirlerse iyi bir gelecek onları bekliyor olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement