Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30'da deplasmanda İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.

24.10.2013 17:15

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30'da deplasmanda İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı.

Ligin 9. haftasında deplasmanda Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor bugunkü antrenmanında taktik ağırlıklı çalıştı. Malatya İnönü Stadı'nda, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, defans oyuncusu Uğur Bulut katılmadı.Yeni Malatyasporlu Muharrem Ozan Cengiz ise takımla birlikte çalışırken, Gökhan Sinanoğlu takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor'un başarılı futbolcusu Coşkun Yılmaz, Turgutluspor'a yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Tabii ki yenilgimiz ya da beraberliğimiz olacak ama bizler en az kayıpla şampiyon olmak istiyoruz. Pazar günü de Gaziosmanpaşa karşılaşması var ve her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. İnşallah İstanbul'dan Malatya'ya iyi bir sonuçla döneceğiz" dedi.

Goller atıp, takımına katkı sağlamayı çok istediğini kaydeden Yılmaz, "Tokatspor karşılaşması ile iyi bir başlangıç yaptım. Daha sonra ise şanssız bir kırmızı kart gördüm ve 3 hafta takımdan uzak kaldım. Uzak kaldığım zamanlarda ise takımın temposu yükseldi. Bizim gibi fiziki futbolcular oynamadıkça kondisyon eksikliği yaşıyoruz. Bunu da Pendikspor karşılaşmasında yaşadım. Şuan için iyi durumdayım. Hocamız görev verirse Gaziosmanpaşa karşılaşmasında en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Goller atmayı bende çok istiyorum. İnşallah bundan sonra takımıma daha çok katkı sağlayacağım" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement