Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ilk 8 haftasında umduğunu bulamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında karşılaşacağı Bugsaşspor'u bekliyor.8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3...

26.10.2013 14:05

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ilk 8 haftasında umduğunu bulamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında karşılaşacağı Bugsaşspor'u bekliyor.

8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 9 puanla 12. sırada yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un, Bugsaşspor maçında puan kaybı yaşamaya tahammülü yok. Sezon başında belirlediği PTT 1. Lig hedefi için şimdilik geride kalan Turhan Özyazanlar'ın öğrencileri, başkent ekibini yenerek bu hedef için yeniden umutlanmak istiyor. Hafta boyunca sıkı bir şekilde bu maça hazırlanan yeşil-kırmızılı takım sabah yapılan ter idmanından sonra Tarımsal Araştırma Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

"KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, sakatlığı bulunan Uğur Tülümen dışında eksikleri olmadığını bildirerek 3 puandan başka sonuç düşünmediklerini söyledi. Doğrul, "Uğur sezon başından beri oynamadı. Sakatlığı geçmek üzere. Gelecek hafta hazır hale geleceğini tahmin ediyoruz. Şanssız puan kayıpları yaşadık. Bunlara son vermek istiyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bu maçı kazanırsak bizim için lig yeni başlamış olacak" dedi.

Teknik heyetin 3-2 kaybedilen Nazilli Belediyespor maçının kadrosunda önemli değişiklikler yapacağı bildirilirken, Serdar Deniz, Semavi ve Sercan gibi isimlerin 11'de görev yapması bekleniyor.

Öte yandan Pazar günü Seyrantepe tesislerinde saat 13.30'da başlayacak maçı İstanbul bölgesinden Osman Yiğit Uzer yönetecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement