Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup, takımlarından Erganispor Cumartesi günü sahasında oynayacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

25.01.2012 13:04

Spor Toto 3. Lig 2. Grup, takımlarından Erganispor Cumartesi günü sahasında oynayacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda Küçükçekmecespor ile berabere kalan Sarı-siyahlı ekipte gözler Gölcükspor maçına çevrildi. Teknik direktör Recep Bayık, yönetimindeki idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan oyuncular daha sonra teknik, taktik çalışmaları yaptı.

Teknik Direktör Recep Bayık, ligin ikinci yarısına puanla başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kadromuzu güçlendirdik. Güçlendirmeye de devam ediyoruz. Bu haftaki maçımıza galibiyet için çıkacağız" dedi.

Erganispor kulüp başkanı Rıfat Yılmaz, "Stadımızdaki eksikler tam anlamıyla giderildi ve Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirildi. Olumlu cevap bekliyoruz. Sezon başından beri ilk defa sahamızda oynayacağız, taraftarlarımızla buluşacağız. Cumartesi gününü hasretle bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement