Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynanacak Çanakkale Dardanelspor maçı için hazırlıklara başladı.

15.02.2012 14:09

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynanacak Çanakkale Dardanelspor maçı için hazırlıklara başladı.

Geçen haftayı sahasında oynadığı maçı Ankara Demirspor galibiyetiyle kapatan Kayapınar Belediyespor'da gözler deplasmanda oynanacak Çanakkale Dardanelspor maçına çevrildi.

Kayapınar Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kılıç, "Geçen haftanın verdiği galibiyet moraliyle, pazar günkü maçımıza hazırlanıyoruz. Futbolcularımız moral ve motivasyon yönünden en yüksek seviyede" şeklinde konuştu.

Yoğun bir tempoda sürdürdükleri antrenmanlarından çok memnun olduklarını belirten Kılıç, "Üst üste kaybettiğimiz puanlarımızı telafi etmeye başladık. Erzurum Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden sonra, galibiyet almamıştık. Ankara Demirspor maçı galibiyeti bizleri sevindirdi. Çanakkale Dardanelspor'la ligin ilk yarısında oynadığımız maçı 1-0 kaybetmiştik. Şimdi rövanşı almaya gideceğiz. Cuma günü çalışmalarımızı tamamlayacağız. Daha sonra kentten ayrılacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement