Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Kupa finali öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımları başantrenörleri basın toplantısı düzenledi Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü: Roberto Iniguez: "Galatasaray'a karşı 3 maç üst üste kazanmak hiç de kolay değil" Odeabank Galataray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü.

10.01.2014 13:55

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası finalinde yarın karşılaşacak Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank basketbol takımlarının başantrenörleri, basın toplantısında bir araya geldi.

Ankara Spor Salonu'nda, yarın saat 15.00'te oynanacak final maçı öncesinde düzenlenen toplantıda Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Roberto Iniguez, sarı-lacivertli rakiplerine karşı bu sezon 2 final maçını galibiyetle sonuçlandırdıklarını hatırlatarak, "Galatasaray'a karşı 3 maç üst üste kazanmak hiç de kolay değil" dedi.

Kupanın çeyrek ve yarı final maçlarında oyuncularının sergilediği performanstan son derece memnun olduğunu belirten Iniguez, "Bazı sorunlar yaşadık ama iyi mücadele ettik. Arka arkaya 2 maç oynadığımız için toparlanmamız kolay olmayacak ama Fenerbahçe her zaman kazanmayı hedefler. Galatasaray hep zorlu rakip olmuştur. Galataray'a karşı aynı sezonda 3 maç üst üste kazanmak hiç de kolay değil" diye konuştu.

Sarı-lacivertli basketbolcu Tuğçe Canıtez ise sezona kupayla başladıklarını ve ikinci kupayı alarak yola devam etmek istediklerini dile getirdi.

- Galatasaray Odeabank cephesi

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun da finale kaldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Sezona başlarken hedeflerinden birinin bu kupayı almak olduğunu belirten Memnun, "Bu amacımıza ulaşmak için bir maçımız kaldı. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Ankara'ya gelmeden önce sakatlık problemleri nedeniyle sıkıntı yaşadık. Turnuva boyunca oyunumuzu ileri taşımaya çalıştık. Yeterince iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Yarın iyi oynayarak kupayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Memnun, "Galatasaray'ın 4 yıldır kazanıyor olması baskı yaratıyor mu?" sorusunu ise "Benim üzerimde baskı yok, oyuncularımda da olduğunu düşünmüyorum. Çıkıp oynayacağız" şeklinde yanıtladı.

Galatasaraylı oyuncu Ayşe Cora da geçen sezonki başarılarını devam ettirmek istediklerini ifade ederek, "İlk maçtan itibaren üzerine koyarak bu noktaya geldik. Kupayı yine kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Açıklamaların ardından antrenörler ve oyuncular, kupayla fotoğraf çektirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement