Timsah'ın Yenileri Forma İçin Sabırsızlanıyor - Son Dakika
Spor

Timsah'ın Yenileri Forma İçin Sabırsızlanıyor

Timsah\'ın Yenileri Forma İçin Sabırsızlanıyor

Bursaspor'un yeni transferleri Şener Özbayraklı ve Onur Akbay, yeşil-beyazlı formayı giymek için sabırsızlandıklarını söyledi.

08.01.2013 21:05

Bursaspor'un yeni transferleri Şener Özbayraklı ve Onur Akbay, yeşil-beyazlı formayı giymek için sabırsızlandıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin devre arasında kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı ve Onur Akbay, kulübün resmi televizyonuna yaptıkları açıklamada forma giymek için sabırsızlandıklarını ifade ettiler. Polatlı Bugsaşspor'dan transfer edilen Şener Özbayraklı yaptığı açıklamada, " Ertuğrul Sağlam'ın beni istemesi yetti benim için. Ondan sonra fazla tercih hakkın yoktu. Bursaspor, 5 büyük takımdan biri. Bursaspor istediğim kulüp. O yüzden kafam rahat. Ertuğrul hocadan sonra en büyük faktör ailemin burada olması. 5 yıldır gurbetteyim. İyi oldu benim için. Tesis çok güzel. Takıma hemen adapte olduk. Arkadaşlarımız sıcak şekilde yaklaştılar ve zorluk çekmedik. Şuan hiçbir sıkıntımız yok. Benim iki senedir oynadığım samimi arkadaşım Bekir Sevgi var samimi olduğum. Transfer olmadan önce Bekir'den bilgi aldım. Bana çok olumlu şeyler konuştu. Böyle bir kulüp, tesis yok dedi. Bunlar olumlu geliştiği için kafamda pürüz çıkmadı" dedi.

Bursaspor'da kalıcı olmak istediğini ifade eden Özbayraklı, "Bursaspor ilk tecrübem. Bursaspor gibi camiada kalıcı olmak ve taraftarımıza kendimi sevdirmek istiyorum. Hedeflerim arasında A Milli takıma Bursaspor'dan gitmek var" şeklinde konuştu.

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Bursaspor'daki ilk maçını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Özbayraklı, "Bursaspor'un çok maçını izledim. Taraftar ayrı bir artı. İlk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben onları bekliyorum onlarda beni beklesin" dedi.

ONUR: "FORMAYI KAPMAK İSTİYORUM"

Bursaspor'a transfer olduktan sonra yabancılık çekmediğini belirten Onur Akbay ise, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak gayet sıcak bir karşılama oldu. Hiçbir sıkıntı çekmedim. İzmir'de iyi bir sezon geçirdiğim için buraya transfer oldum. İnşallah oradaki başarılı sezonu burada da devam ettiririm. Bursaspor'daki öncelikli hedefim kendimi kabul ettirmek ve formayı kapmak" diye konuştu.

"DÜNYA ÇAPINDA İNANILMAZ BİR TARAFTAR"

Bursaspor taraftarına özgü dolu sözler sarf eden Akbay, "Dünya çapında herkesin bildiği gibi burada inanılmaz bir taraftar var. Taraftar futbolcuya ekstra motive sağlıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bursaspor şampiyonluğu olan bir takım. Bursaspor'un başarılı olması diğer kulüpleri heyecanlandırdı" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Timsah'ın Yenileri Forma İçin Sabırsızlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement