Toni Kroos Bayern'de Kalmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Toni Kroos Bayern'de Kalmak İstiyor

Toni Kroos Bayern\'de Kalmak İstiyor

Bayern Münih'li Toni Kroos, yeni sözleşmesinde iyileştirme bekliyor.

29.05.2014 11:12

Henüz Bayern ile sözleşme yenilemeyen ve gelecek sezon sonunda serbest kalacak Toni Kroos #39;un kulüpteki geleceği tartışılıyor.

24 yaşındaki oyuncu net bir şekilde, quot;Gelecek sezon Bayern #39;de olmak istiyorum quot; dedi ve takımda kalmak istediğini belirtti.

Henüz sözleşme yenilememesi ve van Gaal #39;in başına geçtiği Manchester United #39;a transfer olacağı haberlerine, quot;Çok fazla spekülasyon yapıldı, sözleşmemi henüz yenilememiş olmamda Manchester #39;in bir etkisi yok. quot; cevabını verdi.

Dünya Kupası #39;na odaklandığını söyleyen yıldız oyuncu, quot;Açıkcası bu görüşmeleri şimdi yapmayı beklemiyordum. Zaten Dünya Kupası hazırlıklarına odaklanmış durumdayım. quot; ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu daha önce Bild #39;e yaptığı açıklamalarda Kroos quot;Eğer 2015 yılında kontratım sona ermeden Bayern #39;den ayrılırsam bu benim için sürpriz olur. Bayern Münih bana açık bir şekilde 2014 #39;te kulüpte kalacağımı iletti. Çok fazla spekülasyon yapıldı, ancak Manchester United #39;a transferim ne o dönem mümkündü, ne de şu an mümkün. quot; diyerek önümüzdeki sezon da Bayern Münih formasını giyeceğini ifade ettimişti.

quot;KROOS İÇİN FİNANSAL SINIRLARI AŞMAYIZ quot;

Başkan Hopfner Kicker dergisine verdiği röportajda Michael Ballack #39;ın 2006 yılında Chelsea #39;ye bedelsiz gidişine atıfta bulunarak, quot;Kesinlikle görüşmelere devam ediyoruz. Ama bu noktada oyuncu (Kroos) ne istediğini açıkca belirtmek zorunda. quot; dedi ve ekledi; quot;Finansal sınırlarımız var. Bunları aşmayacağız. Aynı durumu Ballack ile yaşadık ve teklifimizi geri çekmek durumunda kaldık. quot;

Toni Kroos bu sezon Bayern Münih formasıyla ligde 29 maça çıkarken, 2 gol kaydetti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Toni Kroos Bayern'de Kalmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement