Torku Konyaspor'dan Son Dakika Taarruzu! - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'dan Son Dakika Taarruzu!

Torku Konyaspor\'dan Son Dakika Taarruzu!

Torku Konyaspor, transferin son gününde üç futbolcuyu kadrosuna kattı.

02.02.2015 19:32

Transfer döneminin son gününde hareketli saatler yaşayan Torku Konyaspor, Mario Jorge Quintas Felgueiras, May Siphiwe Mahlangu ve Kenan Özer'i renklerine bağladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, önceki gün Konya'ya gelen ve sağlık kontrolünden geçen Cluj forması giyen kaleci Mario Felgueiras'ın 1,5 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Yine kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, en son İsveç'te IFK Göteborg takımının formasını giyen Mahlangu ile opsiyon hakkı Torku Konyaspor'da olmak üzere 6 aylık resmi sözleşme imzaladıkları belirtildi.

Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ise Akhisar Belediyespor'un deneyimli kanat oyuncusu Kenan Özer ile anlaştıklarını belirtirken, "Akhisar Belediyesporlu kanat oyuncusu Kenan Özer ile anlaştık. Takımımıza hayırlı olsun. İnşallah kısa süre içerisinde takıma uyum sağlar." diye konuştu.

AYRILIKLAR

Öte yandan, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Alexander Hleb, Vid Belec ve Tolga Ünlü'nün sözleşmeleri karşılıklı fesih edildiğini duyuruldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'dan Son Dakika Taarruzu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement