Tottenham'dan Kaçan Kaçana - Son Dakika
Spor

Tottenham'dan Kaçan Kaçana

Tottenham'dan Kaçan Kaçana

Sezona Bale'i satıp pek çok transferle giren ve menajer Villas Boas'ı kovan kulüpte oyuncular ayrılmak için sıraya girdi.

15.01.2014 20:51

Başarılı geçen sezonun ardından hedef büyüten Tottenham, yıldız oyuncusu Gareth Bale Real Madrid'e gitmesine karşın sezona iddialı transferle girmiş ancak iyi bir başlangıç yapamamıştı. Fatura menajer Andre Villas-Boas'a kesilmiş ve göreve Tottenham'ın eski kaptanlarından Tim Sherwood getirilmişti.

Holtby oynamak istiyor

Ancak Kuzey Londra ekibinde sular durulmadı. Jermain Defoe oynamak istediğini belirterek MLS ekiplerinden Toronto'ya transfer olmuş, Schalke'den alınan Lewis Holtby ve Roma'dan alınan Eric Lamela da ayrılmak istediklerini söylemişlerdi. Bugün bu isimlere Twente'den transfer edilen Belçikalı oyuncu Nacer Chadli de eklendi.

Bir açıklama yapan Chadli'nin menajeri Daniel Evrard, yalnızca 7 lig maçında ilk 11 çıkabilen 24 yaşındaki oyuncunun ayrılmak istediğini açıkladı. Oyuncusunun yeterli zamanı alamadığını ve oynadığında da kendi mevkisinde görevlendirilmediğini söyleyen Evrard, yaklaşan Dünya Kupası'na gitmek isteyen Chadli'nin milli takımdaki yerini kaybetmek istemediğini ve bu yüzden ayrılmak istediğinin bildirdi.

Kevin de Bruyne Wolfsburg'da

London Evening Standard'a konuşan menajer, kulüple henüz masaya oturmadıklarını ancak oyuncusunun kiralık gitmeye de sıcak baktığını söyledi. Chadli, yeni menajer Sherwood göreve geldiğinden beri yalnızca bir kez ilk 11'de kendine yer bulabildi. Ancak Defoe'nin ayrılmasının yanı sıra Holtby ve Lamela'nın da ayrılma isteklerinin ardından menajer Tim Sherwood'un Chadli'ye izin verip vermeyeceği belirsiz.

Yaklaşan Dünya Kupası'nda Brezilya'da olmak isteyen ve kulübünde forma şansı bulamayan pek çok oyuncu ara transferi değerlendirerek oynayabilecekleri bir kulübe gitmek istiyorlar. Chadli'nin takım arkadaşı Lukaku sezon başında, Kevin de Bruyne ise ara transferde oynayabilmek için bir başka Londra ekibi olan Chelsea'den ayrılmışlardı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Tottenham'dan Kaçan Kaçana - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement