Trabzonspor'da Yüzleri Yine Güldüren Burak'a Yönetimden Kutlama - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Yüzleri Yine Güldüren Burak'a Yönetimden Kutlama

Trabzonspor\'da Yüzleri Yine Güldüren Burak\'a Yönetimden Kutlama

Trabzonspor'da yıldızı parlamaya devam eden Burak Yılmaz'a övgüler yağıyor.

08.11.2011 11:59

Trabzonspor'da yıldızı parlamaya devam eden Burak Yılmaz'a övgüler yağıyor. Avrupa'dan da bir çok kulübün yakından takip ettiği yıldız oyuncu, bordo mavili taraftarlarca da efsane adayı olarak anılmaya başlandı. Trabzonspor'da bu sezon oynadığı 8 lig maçında da fileleri sarsarak 13 gol atmayı başaran yıldız oyuncu, geçen sezonun 31. haftasındaki Gaziantepspor maçından bu yana 189 gündür oynadığı her lig maçında gol atma başarısı gösterdi. Geçen sezonki Gaziantepspor maçından bu yana 17 gol atarak forma numarasına ulaşan Burak Yılmaz, ısrarla gol krallığı gibi bir hedefinin bulunmadığını, sadece atabildiği kadar gol atmaya çalışacağını söylüyor.

Bu arada bordo mavili kulüp de futbolcusunun başarısını kutladı. Trabzonspor sitesinden yapılan açıklamada, "Bu sezon 13 gol atan oyuncumuz Burak Yılmaz'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

BARIŞ ÖZBEK VE VOLKAN AÇIK KAPATACAK

Bordo mavili takımda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Volkan Şen'in Mersin İdmanyurdu maçına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Antrenmanlarda eksiklerini gidermek için oldukça hırslı çalışan Volkan Şen'in sakatlığının tamamen geçtiği ve teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Mersin İdmanyurdu ile oynanacak maçta forma giyebileceği belirtildi. Trabzon'a gelerek takımla çalışmalara başlayan Barış Özbek'in de tam hazır hale gelmesinin 1 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

ONUR DERT ETMİYOR

Trabzonspor'da Tolga Zengin'in gösterdiği başarılı performanstan sonra yedek kulübesinde kalan Onur, bunu dert etmediğini söyledi. Formunu yavaş yavaş bulduğunu belirten Onur, "Ben oynarken Tolga abi her zaman bana destek oldu. Şimdi destek sırası bende. Sıram geldiğinde görev alacağım ve eskiden olduğu gibi kendimi göstermeye çalışacağım. Şu anda takım arkadaşlarım çok onurlu bir mücadelenin içerisindeler. Umarım hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de ligde istediğimiz noktalara ulaşırız" dedi.

TrabzonSPOR KAR EDİYOR

Trabzonspor'un 01.12.2010 – 30.09.2011 dönemi gelir gider tablosu açıklandı. Buna göre bahse konu dönemde kulübün geliri 128 milyon 732 bin 738 TL, gideri ise 126 milyon 654 bin798 TL. oldu. Böylelikle gelir - gider dengesi 2 milyon 77 bin 940 TL ile gelirler lehine ön plana çıktı.

KULÜP TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzonspor kulübü bir açıklama yaparak Kayserispor ile oynanan müsabakada bayramın ilk günü olmasına rağmen Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tribünlerini dolduran ve takımı 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

YES(TM/Aİ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Yüzleri Yine Güldüren Burak'a Yönetimden Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement