Trabzonspor Divan Kurulu'ndan Destek Çağrısı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Divan Kurulu'ndan Destek Çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu\'ndan Destek Çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu, ligde kötü günler yaşayan Trabzonspor'a destek çağrısında bulundu.

21.03.2013 12:56

Trabzonspor Divan Kurulu, ligde kötü günler yaşayan Trabzonspor'a destek çağrısında bulundu. Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu belirten Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, "Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. 'Tam destek, hep destek, takımına sahip çık" sloganıyla yola çıkılmalı" dedi.

Trabzonspor Divan Kurulu, Trabzonspor'un kurucuları, eski başkanları, kurul başkanları ve üyeleri bu sabah biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, şunları söyledi:

"Toplantıda oyuncuların ve takımın içine düşürülmek istendiği ortamdan uzaklaşmasına katkı sağlamak amacıyla 'Tam destek, hep destek, takımına sahip çık" sloganıyla yola çıkılmalısı gerektiğinde karar kıldık.

Trabzonspor büyük bir camia. Bir takım zorlukların üstesinden gelme kabiliyetini gösterebilen bir kulüptür. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Takım performansının yükseltilmesi için tüm camia aynı noktaya odaklanmalı. Trabzonspor'un şanlı tarihine uygun misyon yüklenerek, Hüseyin Avni Aker'in eskiden olduğu gibi 'etkileyici ve baskı altına alan' özelliğine büründürülmesi için herkese görev düşüyor. Tüm stat coşkulu taraftarlarca doldurulmalı, taraftarlar sadece takımlarına destek vermeye odaklanmalı. Gelinen bu noktada, her türlü eleştiri hakkımızı sezon sonuna bırakarak Trabzonspor formasını giyen tüm oyuncularımızı koşulsuz desteklemeliyiz. "

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Divan Kurulu'ndan Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement