"Biz Trabzonluyuz, Vatan Haini Değiliz" - Son Dakika
Spor

"Biz Trabzonluyuz, Vatan Haini Değiliz"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Çakıroğlu, "Biz Trabzonluyuz, vatan haini değiliz. Binaların üzerindeki keskin nişancıları çektiniz mi?." dedi.

10.03.2014 23:53  Güncelleme: 00:54

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Çakıroğlu, "Biz Trabzonluyuz, vatan haini değiliz. Basın mensupları olarak dışarıda gezerken binaların üzerindeki keskin nişancıları çektiniz mi, hiç sanmıyorum. Polis müdürüne ben söyledim zorla aşağı indiler. Bu insanları çıldırtan budur" dedi.

Çakıroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile taraftarların stat çevresinden ayrılması için görüştüğünü belirterek, "Biz Trabzonluyuz, vatan haini değiliz. Basın mensupları olarak dışarıda gezerken binaların üzerindeki keskin nişancıları çektiniz mi, hiç sanmıyorum.  Polis müdürüne ben söyledim, zorla aşağı indiler. Bu insanları çıldırtan budur" dedi.

Trabzon'da kimsenin polis arabası yakmadığını ifade eden Çakıroğlu, "Ama mani olamadığımız olaylar oldu. Bir Volkan 25 bin kişiyi bu hale getirdi. Sadece ona mı yüklenelim, hayır stat gerilmiş. Verdiği beyanatlarla Trabzon halkını neredeyse hain ilan edip, çatılara keskin nişancı çıkartan Vali derhal istifa etmelidir. O valiyi gelip iki gün sonra onur üyesi yapan İbrahim Hacıosmanoğlu bu gece istifa etmelidir" diye konuştu.

Bu arada, Trabzonspor kafilesi Hüseyin Avni Aker Stadı'nın kale arkasında yer alan kapıyı kullanarak stattan ayrıldı. Fenerbahçe kafilesinin ise statta bekleyişi sürdürüyor. - Trabzon

"Biz Trabzonluyuz, Vatan Haini Değiliz"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Biz Trabzonluyuz, Vatan Haini Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement