Trabzonspor İstediğini Aldı: 2-0 - Son Dakika
Spor

Trabzonspor İstediğini Aldı: 2-0

Trabzonspor İstediğini Aldı: 2-0

Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Legia Varşova'yı 2-0'lık skorla mağlup ederek gruptaki liderliğini sürdürdü.

24.10.2013 22:00

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, gruptaki üçüncü maçında sahasında ağırladığı Legia Varşova'yı Marc Janko ve Olcan Adın'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Maçın genelinde kontrollü bir oyun ortaya koyan bordo-mavili ekip, özellikle Onur Kıvrak'ın ikinci yarıdaki kurtarışlarının da yardımıyla sonuca gitmesini bildi.

Trabzon hızlı başladı

Karşılaşmanın ilk yarısına Trabzonspor hızlı başlarken, ilk 45 dakika genelinde oyunun temposu oldukça düşüktü.

7. dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında Malouda'nın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Henrique'nin vuruşunda kaleci Skaba'dan dönen topu alan Janko, kayarak yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

Golden sonra iki takım da istediği pozisyonları üretmekte zorlanırken, sık sık karşılıklı faullerle oyun durmaya başladı.

37. dakikada savunmanın arkasına doğru atılan topu ceza sahası içinde kontrol eden Dvalishvili'nin dönerek yaptığı vuruşta Onur gole izin vermedi.

42'de Adrian'ın ara pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Olcan, ceza sahası içi sol çaprazda Skaba'yı geçmek isterken başarılı olamayınca top kalecide kaldı ve ilk 45 dakika 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının detayları birazdan...

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Mustafa Reşit Akçay

Performans: 5/10

Ofansif bir ilk 11'le sahaya sürse de oyunsal anlamda planları fazla tutmadı. Hücum üretkenliğinde sorunlar yaşansa da takımı sonuca gitmesini bildi.

Jan Urban

Performans: 6/10

İlk dakikalarda Zyro'nun sakatlığı planlarını bozdu. İlk yarıda mücadeleci bir oyun sergileyen takımı, ikinci yarıda elinden geleni yapsa da başarılı olamadı.

Janko orucu bozdu Trabzonspor'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Marc Janko, bu sezon ilk defa ilk 11'de şans bulduğu maçta attığı golle yaklaşık 11 ay sonra fileleri havalandırmış oldu.

Bosingwa 80. kez Trabzonspor'un Portekizli yıldızı, Legia Varşova maçıyla birlikte kariyerinin 80. Avrupa Kupaları maçına çıktı.

Kadir Özcan için saygı duruşu Maç öncesinde hafta arasında geçirdiği kalp kriziyle aramızdan ayrılan Trabzonspor'un eski futbolcusu ve 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Trabzonspor İstediğini Aldı: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement