Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu

Trabzonspor'da kulüp başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan iş adamı Yaşar Aşçıoğlu, ""Trabzonspor'u olması gereken, layık olduğu yere, eski yönetimlerden aldığımız çıtayı yukarı çıkararak dünya kulübü yapacak bir...

27.05.2013 15:45

Trabzonspor'da kulüp başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan iş adamı Yaşar Aşçıoğlu, ""Trabzonspor'u olması gereken, layık olduğu yere, eski yönetimlerden aldığımız çıtayı yukarı çıkararak dünya kulübü yapacak bir vizyona getirmek için çalışacağız" dedi.

Aşçıoğlu, İstanbul'dan özel uçak ile Trabzon'a geldi. Uçağın piste inişinden sonra pilotun bulunduğu bölümde "Şampiyon Trabzonspor" yazılı bordo-mavi renkli bayrak açıldı.

Daha sonra havalimanından ayrılarken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aşçıoğlu, Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Bunun farkındayız ve yükünü, sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Genç, dinamik bir başkanımız var. Trabzonspor'u olması gereken layık olduğu yere, eski yönetimlerden aldığımız çıtayı yukarı çıkararak dünya kulübü yapacak bir vizyona getirmek için çalışacağız. İnşallah bunda da başarılı oluruz" dedi.

Aşçıoğlu, neden Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer aldığına ilişkin olarak ise "Genç, dinamik, tuttuğunu koparan bir insan. Başarılı olduğunu bildiğim, ona inandığım için onunla beraber oldum" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Uçağın piste inişinden sonra bordo-mavi bayrak açıldı. İlk kez böyle bir şey gördük. Planlamışmıydınız böyle bir şeyi" biçimindeki sorusu üzerine de Aşcıoğlu, "Ben çoçukken İstanbul'da Trabzonspor'un amigoluğunu yapıyordum. Stadın üzerine, çatıya çıkardım. Ali Sami Yen'de Mithatpaşa'da. Oralarda amigoluk yapardım. Beşiktaş'ın Fulya Tesisleri projesini aldığım zaman da Trabzonsporlu olduğumu ön plana çıkarmıştım. Ali Sami Yen Stadyumu'nu aldığım zaman da Trabzonsporluğumu ön plana çıkarmıştım. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandı.

Aşçıoğlu, Trabzonspor'un başarısı için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirerek, "Trabzonsporlu olmaktan gurur duyuyorum. Hiç kimseyle hiçbir camia ile kavga etmeden Trabzonspor'un haklarını sonuna kadar savunacak güce, birikime ve çevreye sahibiz. Trabzonluyum, Trabzonsporluyuz. Trabzonspor'un Türk futbolundaki önemini biliyoruz. Trabzonspor'a layık olmaya çalışacağız" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement