Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Benfica Maçına Kadar Eksiklerimizi Gidereceğiz - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Benfica Maçına Kadar Eksiklerimizi Gidereceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Benfica Maçına Kadar Eksiklerimizi Gidereceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ideal 11'in henüz tam anlamıyla şekillenmediğini belirterek, "Benfica maçına kadar eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

19.07.2011 12:50

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ideal 11'in henüz tam anlamıyla şekillenmediğini belirterek, "Benfica maçına kadar eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme karşılaşacağı Benfica'yı izlemeye devam ediyor. Benfica'nın Anderlecht ile oynadığı hazırlık maçını izleyen yardımcı antrenör Turgut Kural, yarın da Benfica'nın Toulouse ile oynayacağı sezona hazırlık maçına gidecek. Teknik direktör Şenol Güneş'e izlediği maçlar hakkında detaylı bir rapor sunacak olan Kural'ın, her futbolcu hakkında özel olarak notlar tuttuğu öğrenildi.

Şenol Güneş ise henüz tam anlamıyla ideal 11'ini şekillendirmediğini belirterek, "Benfica maçına kadar eksiklerimizi gidereceğiz. Yaşadığımız küçük sakatlıklar nedeniyle istediğimiz 11'i şekillendiremedik ama Trabzon'da bu açıdan yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz" dedi.

ONUR: EN KISA ZAMANDA TAKIMA KATILMAK İSTİYORUM

Bordo mavili takımın genç file bekçisi Onur Recep Kıvrak ise, sakatlığının hızlı bir iyileşme sürecinde olduğunu belirterek, "O günleri hatırlamak istemiyorum ama sakatlığım sürecinde 5 hafta odadan hiç çıkmadım. Hep takımımı ve futbolu düşündüm. Şimdi bir günün bile benim için önemi büyük. Eksiklerimi gidermek için yoğun tempoda çalışıyorum. Hep o kalede olmayı hayal ediyorum ve bunun için de her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

GİRAY İZİN YAPMIYOR

Bu arada bordo mavili takımda sakatlığı nedeniyle son 3 antrenmana çıkamayan Giray Kaçar, Hollanda kampının ardından verilen iki günlük izinde de çalışacak. Yardımcı antrenör Şeref Çiçek'den özel bir program alan tecrübeli oyuncu, 2 gün için dinlenmek yerine Trabzon'a gelerek çalışmayı tercih etti.

Giray, "Sakatlığım nedeniyle çalışamadığım iki gün için ekstra idman yapmam lazım. Şansız bir sakatlık yaşadım ama şu an için kendimi iyi hissediyorum" dedi.

TOLGA: BENFİCA MAÇINA KADAR HAZIR OLURUM

Hollanda kampında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren kaleci Tolga Zengin, bordo mavili taraftarların yüreğine su serpti. Tolga, Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, "Hafif ağrılarım var ama bu ağrılarım olsa dahi Benfica maçında oynamak isterim. Tabi ki buna teknik heyetimiz karar verecek ama ben kendimi hazır hissediyorum. Hocamız en ufak sakatlıkta dahi hiçbir futbolcusunu riske etmiyor. O yüzden hazırlık maçlarında oynamadım" diye konuştu.

YES

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Benfica Maçına Kadar Eksiklerimizi Gidereceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement