Traore O Pozisyonu Anlattı! - Son Dakika
Spor

Traore O Pozisyonu Anlattı!

Traore O Pozisyonu Anlattı!

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında kendi sahasında Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Gaziantepspor’da oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

08.12.2013 21:26

Maçın son dakikasında yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamayan Abdou Traore, yayıncı kuruluşun mikrofonlarına şunları söyledi;

Son şutum auta gittiği için çok üzgünüm. Hatta pişmanım. Orada biraz bencillik ettim. Çok daha müsait durumdaki arkadaşlarıma verebilirdim. Ama maçı kazandığımız için çok mutluyum. O pozisyondan çok uzun bir debar attım. Arkadakilerin takım arkadaşım mı rakip oyuncular mı olduğunu göremedim. İnanın gerçekten şimdi çok pişmanım.

Karşılaşmada iki gol birden atan ve 3-2'lik zaferde en büyük pay sahiplerinden olan genç golcü Cenk Tosun ise şunları söyledi;

Güzel bir çıkış yakaladık. Bu maç bizim için çok önemliydi. 3 hafta üst üste kazandık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şimdi bu maçı unutup, yarın ki izin günümüzde iyice dinlenip, önümüzdeki hafta Kayseri Erciyespor maçına hazırlanacağız. Sergen hocamızın belki ilk tecrübesi ama inanın bize kattıkları çok büyük. Ben kendi adıma ondan çok şeyler öğreniyorum.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Traore O Pozisyonu Anlattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement