Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, kampın son derece iyi geçtiğini ve ilk günden itibaren oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
Kocaeli Kartepe'deki kamp çalışmalarını sürdüren Adanaspor'da sakatlıkları bulunan Fuad, Ferdi, Hakan, Sinan ve Kenan çalışmaya katılmadılar. Kaleci Yaşar ise idmanı düz koşu ile tamamladı. Teknik direktör Kemal Kılıç, şu ana kadar kampın son derece iyi geçtiğini ve ilk günden itibaren oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. Takıma yeni katılan oyuncuların uyum problemi çekmediğini vurgulayan Kılıç, "Sezon başı kamplarında her takım hafif sakatlıklar yaşar. Takım olarak şu ana
kadar hiçbir oyuncumuz önemli bir sakatlık yaşamadı. Çalışmalarımız son derece güzel bir ortamda devam ediyor. Her oyuncum antrenmanda da aynı ciddiyetle çalışıyor. En önemlisi birbirini seven ve saygı duyan bir oyuncu grubu oluşturduk. Bu istikrarımızı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz'' dedi.
(AB-İK-ÖZ-S)
Son Dakika › Spor › Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.