Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Amerika'dan 2 oyuncuyu kadrosuna kattı.

08.09.2013 16:22

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Amerika'dan 2 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Best Balıkesir Basketbol Kulübü Genel Koordinatörü Gafur Çoymak, Çanakkale'de düzenlenen dörtlü turnuvada antrenör Mustafa Derin'in isteği üzerine Amerikalı iki oyuncu ile görüşüp ön anlaşma yaptıklarını açıkladı.

Çoymak, Amerika'dan Türkiye'ye gelen iki oyuncunun da dün akşamdan itibaren Balıkesir'de takımla idmanlara katılmaya başladıklarını, transferleriyle ilgili kesin kararın ise antrenöre bağlı olduğunu söyledi. Gafur Çoymak, oyuncular Wisseh ve Braswell Best'in Çanakkale'deki turnuva maçlarında takım kadrosuna dahil edildiklerini, buradaki performanslarına göre takım antrenörü Mustafa Derin'in raporu doğrultusunda hareket edeceklerini, Jaytornah Wısseh ve Chris Braswell isimli oyuncuların takımda kalıp kalmayacaklarının bu şekilde kesinleşeceğini bildirdi. Kesinlik kazanınca oyuncuların transferleri federasyona bildirilecek.

Bu arada, Amerikalı basketbolcular Wisseh ve Braswell Best, Balıkesir'de oynamaktan mutluluk duyacaklarını söyledikleri kaydedildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement