Türkiye Basketbol 3.ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol 3.ligi

Türkiye Basketbol 3.ligi

Türkiye Basketbol 3.Ligi'nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı Koç Cengiz Karadağ'la yollarını ayırdı.

16.06.2012 15:20

Türkiye Basketbol 3.Ligi'nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı Koç Cengiz Karadağ'la yollarını ayırdı. Boluspor Başkan Yardımcısı Fatih Yamaner, Emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Geçen yıl kurulan ve ilk sezonunda başarılı bir grafik çizen Boluspor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi Koç Cengiz Karadağ'la yollarını ayırdı. Karadağ'ın yanı sıra İdari Menajer Yeşer Eskicioğlu ve yardımcı antrenör Ahmet Özbay da kulüpten affını isteyerek görevlerinden ayrıldı. Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Boluspor Basketbol Takımı olarak yeni sezon hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Boluspor basketbol şubesinin bütçesi ve yönetim anlayışı ile olağanüstü kongrede resmiyete döktüğü için Kulüp Başkanımız Abdulllah Abat'a çok teşekkür ediyorum. Boluspor Basketbol Takımı'nın artan bir başarıyla armaya değer katmaya devam edeceğini belirtmek istiyorum" dedi.

Geçen sezon basketbol takımına emek harcayan isimlere teşekkür eden Yamaner, "Geçen seneki emeklerinden dolayı Cengiz Karadağ, Yeşer Eskicioğlu, yardımcı hocalar ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Sportif Direktör Cengiz Karadağ'ın geçen seneki maliyeti ile bu seneki talep edilen maliyet arasındaki farktan dolayı yollarımızı dostça ayırmış bulunuyoruz. Yeni dönemde yolu açık olsun" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol 3.ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement