Herkes bu mücadeleye kilitlendi! Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi çok sert açıklama - Son Dakika
Spor

Herkes bu mücadeleye kilitlendi! Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi çok sert açıklama

Herkes bu mücadeleye kilitlendi! Konyaspor\'dan Galatasaray maçı öncesi çok sert açıklama

Trendyol Süper Lig'in son haftasında şampiyonluğun 1 numaralı adayı Galatasaray'ı konuk edecek olan Konyaspor, yaptığı açıklamayla kulübe yöneltilen ithamlara sert bir cevap verdi. Açıklamada, ''Sadece sözüm ona kendi şampiyonluklarına odaklanmış, dünyanın kendi kulüpleri etrafında döndüğüne inanan bu güruha ne söyleyecek sözümüz ne de harcayacak zamanımız var. Konyaspor Kulübü, bunlara gereken cevabı sahada verecektir'' ifadeleri yer aldı.

21.05.2024 23:43

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftası, şampiyonu ve küme düşen takımları belirleyecek. 26 Mayıs Pazar günü şampiyonluğun 1 numaralı adayı Galatasaray ile karşılaşacak olan Konyaspor, kümede kalabilmek için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, kulübe yöneltilen ithamlara sert bir açıklamayla cevap verdi.

Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"Konyaspor'umuz, Süper Lig'in son haftasında sezonun kendisi adına en kritik maçına çıkacak. Ligde kalmak adına ekonomik ve manevi büyük uğraşlar veren kulübümüz, Pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya şehir olarak kenetlenerek çıkacak. Bu vesileyle kamuoyuna tekrar hatırlatmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışına bakmaksızın sahaya çıkacak futbolcularımız, terinin son damlasına kadar mücadelesini verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Yazılı, görsel ve sosyal medya mecralarında ise kulübümüze ithaf edilen yakıştırmaları üzülerek takip ediyoruz. Renk fark etmeksizin insani ve ahlaki değerlerden yoksun kişilerin, bizi anlamadığını biliyoruz. Sadece sözüm ona kendi şampiyonluklarına odaklanmış, dünyanın kendi kulüpleri etrafında döndüğüne inanan bu güruha ne söyleyecek sözümüz ne de harcayacak zamanımız var. Konyaspor Kulübü, sahada bunlara gereken cevabı sahada verecektir.

SAHADA TÜM TAKIMLAR MÜCADELE ETMELİ!

Süper Lig'in son haftasının sadece Tümosan Konyaspor üzerinden yorumlanmasını ise şaşkınlıkla izliyoruz. Oysa kıran kırana geçen ligde kalma mücadelesi ligin 38. haftasında da devam edecek. 90 dakikalar sonucu belki üçlü hatta dörtlü averaj hesapları devreye girecek. Hal böyleyken şampiyonluk yarışı ne yazık ki bulunduğumuz konumu gölgede bırakıyor. Kamuoyuna altını çizerek hatırlatmak istiyoruz. Konyaspor Kulübü olarak, ligde kalma mücadelesi veren takımlara rakip olan herkesin aynı mücadele hassasiyetiyle sahaya çıkmasını bekliyoruz. Tatil modu ve rehavet kafasıyla çıkılacak maçların, şehir takımlarının kaderiyle oynayacağını kimse aklından çıkarmasın. Konyaspor'umuzun maçı kadar; Trabzon'da, Pendik'te ve Hatay'da oynanacak müsabakaların konuşulması gerektiğine inanıyoruz. Bizim için Süper Lig'in 38. haftasındaki önemli maç programını belirtmek istiyoruz:

TÜMOSAN KONYASPOR – GALATASARAY

TRABZONSPOR – MKE ANKARAGÜCÜ

PENDİKSPOR – GAZİANTEP FK

ATAKAŞ HATAYSPOR – ÇAYKUR RİZESPOR

Ve Büyük Konyaspor Taraftarı…

Gerek evimizde gerek deplasmanda takımımızı bir an olsun yalnız bırakmadınız. Yeri geldi yağmur çamur demeden stadyuma geldiniz, yeri geldi yeşil beyaz uğruna kilometrelerce yol yaptınız. Son ana son düdüğe kadar her zaman Konyaspor'umuzun yanında yer aldınız. Şu an hep birlikte son düzlüğe girdik. O yüzden daha yüksek sesle: KENETLEN BAŞKA KONYASPOR YOK!"

Son Dakika Spor Herkes bu mücadeleye kilitlendi! Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi çok sert açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Ugur Ortaalan: gereken cevap sahada verilecektir şampiyon galatasarayy 143 101 Yanıtla
    Mesut Erdoğan: İş sahaya kalırsa şampiyon Fenerbahçe 64 83 Şükrü null: gaza gerek yok , ogun ikimizede yetecek olan puan şu anda iki takımın elinde . aklın yolu bir. birileri çıkarları için konuşuyor gaza getirmeye çalışıyor. kulüpte onların gazını alıyor bu açıklamayla.aklin yolu 0-0 . bittiiii 47 33 Mert kursun : Ayni senaryo daha oncede bir takim boyle aciklama yapti 5 gol yemislerdi gs sampiyon yazan yoneten herkeze tebrikler ama filmin sonu seyretmeden belli 11 2
  • Cihan Tokcan: Gs kaybetse fb bi yolunu bulur yine kaybeder şampiyon olamaz 178 31 Yanıtla
  • Serkan Beyhan: KONYA YENER FENER ŞAMPİYON OLUR. BÜTÜN SEZON TEZGAHI BUNUN ÜZERİNE KURULDU. BUNU GÖRMEYENLER PAZAR GÜNÜ GÖRÜRLER… 34 77 Yanıtla
  • yusuf ÇAKMAK: he he tamam inandık berabere bitmesin ya yenin yada küme düşün beraberlik şaibeyi doğurur 46 23 Yanıtla
    Fayton Faytoncu: Fenerlerlede berabere kaldi o zaman şike yapti ? Bu hangi mantik beyinsiz 1 puan ikisinide yetiyor Niye zorlasinlar ki ? 51 13 Şükrü null: olur başka arzunuz, skorda verin olsun. her iki takımda mücadelesini yapacak. Konyaspor olarak bize bir puan yetiyor.onu alır. işimize bakarız. bize ne FB şampiyon olamamış, GS şampiyon olmuş. bir puan yeter. iki hafta önce FB den puan alırken bize GS bişey demedi siz niye dırdır ediyorsunuz. sizin umurunuzda değil Konyaspor yenilse küme düştü diye sevineceksiniz. yense gaza getirdik diye kendinize pay çıkaracaksınız. onun için bize bir puan yeter. 35 15
  • oceanAhmet: Bir Fenerbahçeli olarak yazıyorum. Umarım yenilirsiniz, şaibeli maç olacağına şerefinizle, alın terinizle ligden düşün daha iyi. Kimse kendini kandırmasın boşa… 22 42 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement