Uluslararası Azerbaycan Bisiklet Turu - Son Dakika
Spor

Uluslararası Azerbaycan Bisiklet Turu

Uluslararası Azerbaycan Bisiklet Turu

Uluslararası Azerbaycan Bisiklet Turu'nun ilk etabı başladı.

07.05.2014 10:47

Bakü'de düzenlenen Uluslararası Azerbaycan Bisiklet Turu'nın ilk etabı başladı.

Bakü'nün yeni simgelerinden Bayrak Meydanı önünden start verilen turun ilk etabında farklı ülkelerden 25  takım yarışıyor.

Bakü-Sumgayıt  güzergahındaki 154 kilometrelik ilk etap yarışlarında Türkiye'yi 6 sporcudan oluşan Torku Şekerspor takımı temsil ediyor.

Torku Şekerspor Takım Menejeri Mehmet Şafakçı, start öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, turu kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini ve turu dünyanın en iyi 19 takımı arasında dördüncü bitirdiklerini ifade eden Şafakçı, "Hemen akabinde dinlenmeden Azerbaycan'a geldik. Geçen sene Azerbaycan turunu Sergey Grechyn'le kazanmıştık. Bu sene de kazanmayı hedefliyoruz. Fakat rakiplerimiz de güçlü. Türkiye'ye güzel haberler vermek istiyoruz" dedi.

Turun favorileri arasında gösterilen Torku Şekerspor takımı, Muhammet Atalay, Baki Akırşan, Sergey Grecyn, Yuri Metlushenko, David de La Fuente ve 2011 İspanya turu galibi Juan Jose Cobo'dan oluşuyor.

5. etaptan oluşan tur, 11 Mayıs'ta sona erecek. - Bakü

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Azerbaycan Bisiklet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement