Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri - Son Dakika
Spor

Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri

Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle Antalya'da düzenleyeceği Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'ne 2 bini aşkın futbol antrenörünün katılacağı bildirildi.

02.01.2018 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 8-10 Ocak tarihlerinde Antalya'da bir otelde gerçekleştirilecek seminer kapsamında, bu yıl ilk kez  hayata geçirilen Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) da futbolun tüm  aktörlerini aynı çatı altında toplayacak.
TFF ve TÜFAD'ın üç yılda bir gerçekleştirdiği ve 24'üncüsü yapılacak  Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'ne, 600 civarındaki UEFA  pro-lisans sahibi antrenör zorunlu olarak katılacak. Diğer lisanslara sahip  yaklaşık bin 500 antrenör de semineri takip edecek.
Etkinliğe katılacaklar arasında TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TFF  Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği Başkanı  Walter Gagg, FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik, UEFA Baş Teknik Sorumlusu Ioan  Lupescu, Johan Cruyff Enstitüsü Genel Müdürü Mariel Koerhuis, Beşiktaş Teknik  Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı,  Beşiktaşlı futbolcu Pepe ve Antalyasporlu oyuncu Samuel Eto'o da yer alıyor.
Futbol Endüstrisi Ödül töreni yapılacak
Gelişim semineriyle gerçekleştirilecek FIFEX kapsamında da futbol  endüstrisindeki en son gelişmeler paylaşılacak. FIFEX aynı zamanda futbola destek  olan kurum ve kuruluşların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödül törenine ve  yeşil sahaların unutulmaz isimlerinden oluşan efsaneler maçına da ev sahipliği  yapacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber,  "Türk futbolunun ilerlemesi için sektörün tüm taraflarının aynı çatı altında  buluşması son derece önemli. Sektörün sorunlarını da çözüm önerilerini de  konuşmak ve tartışmak başarının kilit noktası." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement