Vicente Del Bosque: 5 Golü Açıklayamıyorum - Son Dakika
Spor

Vicente Del Bosque: 5 Golü Açıklayamıyorum

Vicente Del Bosque: 5 Golü Açıklayamıyorum

İspanya Teknik Direktörü Vicente del Bosque, 5-1'lik yenilgiyi açıklayacak bir sözcük bulamadığını söyledi.

14.06.2014 09:18  Güncelleme: 09:43

İspanya Teknik Direktörü Vicente del Bosque, milli takımın başında aldığı en ağır yenilgi sonrası üzüntülüydü. Deneyimli teknik adam, ağır yenilgiyi açıklayacak bir sözcük bulamadığını dile getirdi.

Hollanda'nın 2. yarıda kendilerine büyük üstünlük kurduğunu dile getiren del Bosque; "Biz savunmayı düşünen bir takım değiliz. Ancak savunmamız her zaman sağlam oldu. Bu nedenle nasıl olup da 5 gol yediğimizi açıklayamıyorum. Artık önümüze bakmak zorundayız" dedi.

Kaleci Casillas'ın maç içinde yaptığı hatalar hakkındaki görüşleri sorulan del Bosque; "Yenilgiden takım halinde sorumluyuz. Elimizde çok deneyimli bir oyuncu topluluğu var. Tüm oyuncularım, kalan 2 maçımızı kazanmamız gerektiğinin farkındalar ve gerekeni yapacaklar" diye konuştu.

Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal ise kendilerinin de böyle bir skor beklemediğinin altını çizdi. İspanya'ya karşı oyun planlarının kusursuz şekilde işlediğini belirten van Gaal; "Gol atacağımızı biliyorduk ama bu kadarını biz de beklemiyorduk. İspanya'nın her zaman olduğu gibi üzerimize geleceği belliydi. Oyun planımızı buna göre kurduk. Herşey beklediğimizden çok daha iyi gitti" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Vicente Del Bosque: 5 Golü Açıklayamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement