Villarreal Son Dakikada Güldü: 0-1 - Son Dakika
Spor

Villarreal Son Dakikada Güldü: 0-1

Villarreal Son Dakikada Güldü: 0-1

La Liga'da oynadığı son üç deplasman maçında galibiyet alamayan Villarreal, Elche karşısında bu seriye son verdi.

05.11.2013 01:00

La Liga'da 12'nci haftanın kapanış müsabakasında Elche'ye konuk olan Villarreal, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Villarreal'e galibiyeti getiren golü maçın son anlarında Ikechukwu Uche kaydetti.

Her iki takım da karşılaşmaya temkinli bir başlangıç yaptı. Hernan Perez'in 12'nci dakikadaki şutu kaleyi bulmadı. 23'te ise Manu del Moral kaleyi yokladı ama direği geçemedi. İlk yarım saatlik periyotta başka pozisyon yaşanmadı.

Devrenin son bölümünde oyunun kontrolünü Villarreal ele geçirdi. Cani'nin 30'daki şutu auta gitti. 37'de ise kaleyi bulamayan isim Mario oldu. Giovani dos Santos'un 40'taki şutu da Elche savunmasına takılınca devre golsüz sona erdi: 0-0.

İkinci devre de Villarreal'in oyun üstünlüğüyle başladı. Mario, 53'te kaleci Herrera'ya takıldı. Herrera, 55'te de Gabriel Paulista'nın şutunda başarılı oldu. Bu dakikadan sonra ise oyunun temposu kısmen düştü.

Villarreal, son bölümde galibiyet için baskısını artırdı. Nitekim bu baskı sonuç da verdi. 90'ıncı dakikada Jonathan Pereira'dan pası alan Ikechukwu Uche, düzgün bir şutla topu ağlara göndererek maçın sonucunu il acirc;n etti: 0-1.

Villarreal, bu skorla puanını 23'e çıkardı. Elche ise haftayı 13 puanla tamamladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Villarreal Son Dakikada Güldü: 0-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement