Voleybol: 2014 Fıvb Dünya Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: 2014 Fıvb Dünya Ligi

Voleybol: 2014 Fıvb Dünya Ligi

Bursa'da oynanacak 3. Grup Finalleri'nin teknik toplantısı yapıldı.

27.06.2014 21:48

2014 FIVB Voleybol Dünya Ligi 3. Grup Finalleri'nin teknik toplantısı yapıldı.

Türkiye'nin ev sahipliğinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek 2014 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Ligi 3. Grup Finalleri'nin teknik toplantısı Bursa'da gerçekleştirildi.

Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Akif Üstündağ, FIVB Turnuva Sorumlusu Marta Centeno ve organizasyon direktörü Aziz Yener ile birlikte Türkiye, Çin, Küba ve Slovakya'nın teknik ekipleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Akif Üstündağ, FIVB Dünya Ligi 3. Grup Finalleri'ne Bursa'da ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirterek "TVF olarak her yıl çok sayıda organizasyon düzenliyoruz ama ilk defa Dünya Ligi'ne ev sahipliği yapacağız. Bu nedenle çok mutluyuz. İki gün boyunca çok kaliteli maçlar izleyeceğimizi ümit ediyorum. Tüm katılımcı ekiplere başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Marta Centeno ise Bursa'da gerçekleştirilen başarılı organizasyon nedeniyle TVF'ye teşekkür etti ve organizasyon komitesini tanıttıktan sonra sözü Aziz Yener'e bıraktı.

2014 FIVB Dünya Ligi 3. Grup'unda yer alan takımların en iyilerini Bursa'da ağırlamaktan duyduklarını memnuniyeti dile getiren Aziz Yener ise yerel organizasyon komitesi hakkında bilgi verdi.

2014 FIVB Dünya Ligi 3. Grup Finalleri'nde mücadele edecek Türkiye A Erkek Milli Takımı şu isimlerden oluşuyor:

Teknik kadro:  Muhammet Görken (Menajer), Emanuele Zanini (Antrenör), Alper Hamurcu (Yardımcı Antrenör), Burak Emre Dirier (İstatistik), Cihan Cintay (İstatistik), Giovanni Miale (Kondisyoner), Mustafa Tuğrul Çolakoğlu (Doktor), Mustafa Fatih Çetintaş (Fizyoterapist), Hamza Güçlü (Masör)

Oyuncular:  Arslan Ekşi, Baturalp Burak Göngör, Burak Mert, Emin Gök, Emre Batur, Faik Samed Güneş, Hasan Yeşilbudak, Metin Toy, Mustafa Koç, Tomi Coskovic, Turgay Doğan, Ufuk Minici, Yasin Aydın, Yiğit Gülmezoğlu - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: 2014 Fıvb Dünya Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement