Wenger: Savunmaya Transfer Yapmamız Çok Zor - Son Dakika
Spor

Wenger: Savunmaya Transfer Yapmamız Çok Zor

Wenger: Savunmaya Transfer Yapmamız Çok Zor

Wenger, savunmadaki dört pozisyon için sadece 6 oyuncusu olmasına rağmen bu yaz kadrosunu güçlendirmek için elinden geleni yaptığını düşünüyor.

26.09.2014 13:45

Arsene Wenger, Arsenal'in yaşanan sakatlıklar nedeniyle şanssız olduğunu belirtti ve savunmaya transfer yapmakta çektiği güçlükleri anlattı.

Thomas Vermaelen'i 19 milyon avro karşılığında Barcelona'ya satan Arsenal, Kostas Manolas ile uzunca bir süre ilgilenmiş ama Yunan savunmacıyı kadrosuna katmayı başaramamıştı.

Dörtlü savunma oynayan ve elinde sadece 6 savunmacı bulunan Wenger, Mathieu Debuchy'nin 3 ay sahalardan uzak kalacak olması ve Nacjo Monreal'in de yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle oldukça zor durumda kalıyor.

Fransız çalıştırıcı, şu an sakatlık sorunları nedeniyle zor durumda olduklarını ama yaz aylarında kadrolarını güçlendirmek için ellerinden geleni yaptıklarını savundu.

Wenger, basın mensuplarına verdiği demeçte "Monreal ve Debuchy'nin sakatlanması şanssızlık. Ama bir savunmacı almak da çok zordu." dedi.

Bu yaz 88 milyon avroluk transfer harcaması yapan Arsenal, kadrosunu Alexis Sanchez, Danny Welbeck, Calum Chambers, Debuchy ve David Ospina ile güçlendirmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Wenger: Savunmaya Transfer Yapmamız Çok Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement