Yalovaspor Sezonu 12 Ağustosta Açacak - Son Dakika
Spor

Yalovaspor Sezonu 12 Ağustosta Açacak

Yalovaspor Sezonu 12 Ağustosta Açacak

Yalovaspor Sportif Direktörü Kartal Tekin, Yeşil Kırmızılı ekibin sezonu 12 Ağustosta açacağını söyledi.

05.07.2013 16:57

Yalovaspor Sportif Direktörü Kartal Tekin, Yeşil Kırmızılı ekibin sezonu 12 Ağustosta açacağını söyledi. Kadrolarını oldukça gençleştirdiklerine vurgu yapan Tekin, genç yeteneklerin sezon içerisinde Yalovaspor'a büyük katkı sağlayacağını belirtti.

2013-2014 sezonunun hazırlıklarına 12 Ağustosta start vereceklerini belirten Yalovaspor Sportif Direktörü Kartal Tekin, "Yeni sezonu 12 Ağustos'ta açacak ve top başı yapacağız. Kendi tesislerimizde 1-2 haftalık çalışma sonrası yine 2 hafta sürecek olan bir kamp yolculuğu planladık. Planlamalarımızda bir değişiklik olmazsa Kartepe ya da Bolu'da kampa girecek ve yeni sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Önemli takımlarla hazırlık müsabakaları oynayacağız. Başkanımız Hakan Suiçmez önemli takımlarla görüşüyor. Sezon öncesinde önemli bir takımı Yalova'ya getirmek üzere çalışmalarını devam ettiriyor. Bu takım planladığımız takım olursa Yalovaspor tribünlerinin dolmasını da bekliyoruz" dedi.

"Gençlere güvenimiz tam"

Kadrolarında bulunan gençlere güvenlerinin tam olduğunu belirten Yalovaspor Sportif Direktörü Kartal Tekin, "Takımımızda bir ok genç yetenek bulunuyor. Sezon içerisinde başarılı performanslarıyla çok konuşulacaklarına inanıyorum. Özcan Güven, Ahmet Biket, Galip Enes Yakut'un yanına Zonguldak'tan gelen Beyazıt Yıldız, Sakarya'dan transfer edilen Çağrı ve Nazım Karaali ile Doğuşspor'dan gelen Tugay Erol gibi diğer genç yetenekler de katıldılar. Bu çocuklar Yalovaspor'un bugünü ve geleceği. Yarın Allah'ın izniyle 3.lige yükseldiğimizde bu gençler bu takımda rahatlıkla forma giyerler ve Yalovaspor'u başarıya taşırlar. Bu yüzden gençleri çok önemsiyoruz. Necdet Hocamız da gençlere çok güveniyor. Yönetim kurulumuzun genç oyuncularımıza verdiği önem bu oyuncuların en büyük şansı. Bu şansı değerlendireceklerine de inanıyorum. Çünkü çok kaliteli ayaklara sahipler" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovaspor Sezonu 12 Ağustosta Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement