Yanal'ın En Korktuğu Maç, Bu Maç - Son Dakika
Spor

Yanal'ın En Korktuğu Maç, Bu Maç

Yanal\'ın En Korktuğu Maç, Bu Maç

Teknik direktör Ersun Yanal, Çaykur Rize ile bugün oynayacakları maç öncesi hayli endişeli.

07.12.2013 14:21

Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli hocası, "Ligin ilk yarısının bitimine 4 hafta var. Biz bu 4 haftanın en zor maçını Rize'de oynayacağız. Fethiyespor yenilgisi sonrasında takımda belirgin bir moral bozukluğu var. Ancak ben kupada yaşadığımız şokun üstüne bir şok daha yaşamayı kabullenemem. Bunun için her önlemi alacağız" dedi.

Fenerbahçe lige dönüyor

Bu arada futbolcularıyla bir toplantı yapan Yanal, "Bu sezon şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Fethiye yenilgisi, oynayan oynamayan herkese iyi bir ders oldu. Konsantrasyon kaybının nelere malolabileceğini hepiniz gördünüz. Bu sonuçtan sonra ligde puan kaybı lüksümüz yok. Kalan bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız" diye konuştu.

"Rakiplerinin direncini kıracağız"

Kalan haftalarda hedeflerinin 4 maçta, 12 puan olduğunun altını net bir şekilde çizen Ersun Yanal, "Böylece hem puan farkını açacağız hem de rakiplerin direncini kıracağız. Potansiyelinizi sakın unutmayın. 90 dakika mücadeleyi bırakmak yok. Daha önce 4 kez son dakikada kazandık. Karakterinizi oturttunuz. Bundan geri adım atmak yok" ifadesini kullandı.

Feridun Niğdelioğlu

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yanal'ın En Korktuğu Maç, Bu Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement