Yeni Malatyaspor Maç Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Maç Hazırlıklarına Başladı

Yeni Malatyaspor Maç Hazırlıklarına Başladı

Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Körfez Futbol Kulübü karşılaşması öncesinde sabah saatlerinde ter idmanı yaptı.

04.04.2013 13:25  Güncelleme: 13:47

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Körfez Futbol Kulübü karşılaşması öncesin sabah saatlerinde ter idmanı yaptı.

Ligin 28. haftasında deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor'u 1-0 yenen Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Körfez Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kahvaltının ardından, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde bir yürüyüş yapan sarı-kırmızılı takım, 30 dakika süren bir ter antrenmanı yaptı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde yapılan ter idmanı sonrası futbolcular ayak tenisi oynadı. Futbolcular daha sonra dinlenmeye çekildi.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle takımdan 2 hafta ayrı kalan orta saha oyuncusu Yasin Palaz'ın sakatlığının geçtiğini öğrenilirken, genç oyuncunun kendisi için hazırlanan özel antrenman programını uyguladığı bildirildi.

Hafif sakatlığı bulunan sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ise günü dinlenerek geçirdi. Tecrübeli oyuncunun Körfez Futbol Kulübü ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyebileceği açıklandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Maç Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement