3 Yeni Matrix Filmi Yolda Olabilir! - Son Dakika
Teknoloji

3 Yeni Matrix Filmi Yolda Olabilir!

3 Yeni Matrix Filmi Yolda Olabilir!

İnsanlar ile makineler arasında yaşanan savaşı özlediniz mi? Belki yeni bir şansımız olabilir?

01.03.2014 18:32
Mahmut Saral - -

Sinema dünyasında belki de son zamanların en heyecan verici söylenti haberlerinden bir tanesi. Yeni bir Matrix üçlemesi yolda olabilir.


Warner Bros.'tan henüz resmi bir açıklama gelmedi, ancak söylentilere göre firma, ilk yeni Matrix filmini 2017 yılında sevenlerinin beğenisine sunacak. 2017'de merakla beklenen yeni Avatar ve yeni Star Wars filmleri de var. Bu da Warner Bros.'un yeni Matrix'iyle gişede sıkı bir rekabete girmek istemesi olarak yorumlanabilir. Tabii söylentilerin gerçeklik boyutu varsa...


Andy Wachowski ve Lana Wachowski'nin ürünü olan The Matrix, 31 Mart 1999 tarihinde vizyona girmiş ve dünya çapında yaklaşık 465 milyon dolar gelir elde etmişti. Ardından 2 devam filmi daha gelmiş ve seri olarak toplamda 1 milyar 630 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Tabii DVD ve Blu-Ray satışlarından elde edilen gelirleri de katarsak elde edilen rakam çok daha fazla.


Söylenenlere göre yeni üçlemeyi yine Andy Wachowski ve Lana Wachowski hazırlıyor. Yönetmen koltuğuna da onların oturması bekleniyor, ancak Neo karakteri olarak Keanu Reeves'ı tekrar izler miyiz, bu bir soru işareti. Tabii hikaye detayları ve diğer oyuncular da merak konusu.


Son olarak, 2011 yılında da yeni Matrix filmlerine dair haberler çıkmıştı. 2011'de Keanu Reeves'ın Londra Sahne Sanatları Üniversitesi'nde yaptığı bir konuşmasında, "2 yeni Matrix filminin 3D olarak gelebileceğini" söylediği konuşulmuştu.


Bakalım önümüzdeki günlerde tüm bu söylemler karşısında Warner Bros.'tan resmi bir açıklama gelecek mi...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 3 Yeni Matrix Filmi Yolda Olabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement