Alcatel'den Zihni Sinir Bir Proje Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Alcatel'den Zihni Sinir Bir Proje Geliyor

Alcatel\'den Zihni Sinir Bir Proje Geliyor

IFA 2013 bünyesinde duyurduğu yeni akıllı telefonu One Touch Hero ile bakışları üzerine çeken Alcatel, halen geliştirmekte olduğu haddinden fazla orijinal...

07.09.2013 22:59

Burçin Aygün - - Alcatel geçtiğimiz IFA 2013 etkinliğinde duyurduğu phableti One Touch Hero için (ve belki de diğer akıllı telefonlara) oldukça enteresan bir ürün geliştiriyor. Henüz adı belli olmayan bu aksesuar, büyüklüğü sebebiyle sıkıntı yaratan telefonunuza bir alternatif olma özelliği taşıyor. Akıllı telefonunuz yakınınızda olduğu müddetçe çalışan bu ürün küçük bir kumandaya benziyor. Sizin cihazınız ile sürekli bağlantı halinde bulunan çözüm(!) konuşmak için tek başına da yeterli. Bir bakıma uzaktan kumanda gibi görev yapan minik cihaz ile telefon rehberine dahi ulaşabiliyorsunuz.

Henüz geliştirilme aşamasında olan bu zihni sinir projenin gerçeğe dönüşme ihtimali ise şimdilik bilinmiyor. Cebinizde taşımak istemediğiniz büyük boyutlu phablet, telefon gibi örnekleri "küçülten" isimsiz kahraman geliştirici ekip için eğer bekleneni vermezse satışa dahi çıkmayabilir. Ürün piyasaya sürüldüğü takdirde plastik ve alüminyum olmak üzere iki farklı modele sahip olacak.

Bu arada Alcatel'in büyük ilgi gören phablet'i One Touch Hero'nun, 6 inç'lik Full HD bir ekrana, 1.5GHz'lik 4 çekirdekli işlemciye ve 13MP'lik kameraya sahip olduğunu da hatırlatalım.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Alcatel'den Zihni Sinir Bir Proje Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement