Bilgi Üniversitesi Öğrencileri Google Glass'ı Deneyimledi - Son Dakika
Teknoloji

Bilgi Üniversitesi Öğrencileri Google Glass'ı Deneyimledi

Bilgi Üniversitesi Öğrencileri Google Glass\'ı Deneyimledi

Türkiye’de ilk kez bir üniversitede denenen Google Glass, gözlüğe benzer kullanımı ve akıllı telefonların tüm özelliklerine sahip olmasıyla ilgi çekti....

16.08.2013 03:30

- Google'ın geliştirdiği yeni nesil giyilebilir iletişim aracı Google Glass, Türkiye'de ilkkez İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde denendi. Üniversitenin İnteraktif Pazarlama Next Academy Yüksek Lisans Programı öğrencileri, gözlüğe benzeyen ve akıllı telefonların tüm özelliklerine sahip olan Google Glass'ı heyecanla test etti.

Google tarafından açılan bir yarışma sonucunda Türkiye'de Google Glass'a sahip tek kişi olan internet girişimcisi Ekim Nazım Kaya, etkinlikte Google Glass ile ilgili deneyimlerini aktardı ve öğrencilerin sorularını cevapladı. Google Glass ile bugüne kadar yapılan deneme videolarının da merakla izlendiği etkinlikte, tüm öğrenciler Google Glass'ı deneyimleme şansına sahip oldu.

Avantajlarının masaya yatırıldığı etkinlik sırasında Glass teknolojisine gelecekte nasıl güncellemeler yapılabileceği ve insan hayatını nasıl etkileyeceği de konuşuldu.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bilgi Üniversitesi Öğrencileri Google Glass'ı Deneyimledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement