Canon ile Profesyonelliğe Bir Adım! - Son Dakika
Teknoloji

Canon ile Profesyonelliğe Bir Adım!

Canon ile Profesyonelliğe Bir Adım!

Fotoğrafçılıkta Profesyonelliğe Geçmek İsteyenler, "Canon Görsel Akademi" Şimdi de Sanal Ortamda!

01.10.2010 14:08

Canon'un fotoğraf ve video meraklılarının yaratıcılığını doruk noktaya taşıyan ve birçok kişiyi profesyonelliğe bir adım daha yaklaştıran "Canon Görsel Akademi" ıstanbul'da PhotoWorld Fotoğraf Eğitim Merkezi Ankara'da Dijital Akademi'nin yanı sıra bu kez sanal ortamda da adaylarıyla buluşuyor.

Canon, en son teknolojilerle donatılmış ürünlerinin yanı sıra etkinlik ve kampanyaları ile de fotoğraf ve video meraklılarının yaratıcılığını geliştirmeye devam ediyor. EOS D-SLR, PowerShot G, S ve SX serisine ait dijital kompakt fotoğraf makinesi ya da Flash Bellekli veya HD video kamera modellerinden birini alan herkes, 1 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında, istanbul'da Canon'un sponsorluğunda kurulan Photo World Fotoğraf Merkezi'nde, Ankara'da ise Dijital Akademi'de fotoğraf veya video temel eğitimi almaya hak kazanıyor.

"Canon Görsel Akademi"ye katılan herkes, temel eğitimlerin yanı sıra aldıkları ürünü nasıl kullanacakları hakkında da detaylı olarak bilgilendiriliyor. Atölye çalışmaları ve fotoğraf gezilerinin de yer aldığı akademide katılımcılar, Canon'un yeni modelleri ve teknolojilerini yakından tanıma fırsatı da buluyor.

Canon'dan fotoğraf makinesi veya video kamera alan herkes, ürün kutusunun içindeki kod ile sürekli yayında olan www.gorselakademi.net isimli internet sitesine giriş yaptığında, birçok ürünün videolu kullanma kılavuzunun yanı sıra tanıtım videolarına ve fotoğrafçılıkla ilgili eğitimlere ulaşabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Bilgi için: Canon

Telefon: (212) 259 81 05

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Canon ile Profesyonelliğe Bir Adım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement