FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu

FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu E3'te duyurusunun yapılmasının ardından her geçen gün FIFA 17'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

03.07.2016 14:16

FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu

E3'te duyurusunun yapılmasının ardından her geçen gün FIFA 17'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. E3 öncesi Frostbite oyun motoruna geçtiği açıklanan FIFA 17, bu sene diğer senelere nazaran çok daha gerçekçi grafikleri oyunculara sunmayı hedefliyor. Frostbite'ın üst düzey motorunun cevherlerinden birisi de Juventus olacak.

Bugün yapılan açıklama ile EA Sports'un Juventus ile anlaştığı duyuruldu. Bu anlaşma sayesinde Juventus oyuncularının yüzleri 3D şekilde fotoğraflanacak, oyuncular tamamı ile modellenecek. Yani Juventus takımı, oyunda bulunan diğer takımlara nazaran çok daha gerçekçi olacak. Ayrıca bunlar dışında bütün Juventus oyuncularının attığı gole, gördüğü karta, yapılan faule vb durumlara karşı verdikleri tepki birebir oyuna yansıtılacak.

Bu detayların gerçekleştirilme aşamalarını video ile ele alan EA Sports, bu videoyu oyunculara sundu. Videoda Gianluigi Buffon, Paul Pogba ve Paulo Dybala'nın oyuna nasıl aktarıldığı ve oyunda ne kadar gerçekçi bir şekilde bulundukları gözler önüne seriliyor.

Yayımlanmış olan bu videoyu hemen aşağıdan izleyebilir, dilerseniz EA Sports'un paylaşmış olduğu ekran görüntülerini de videonun aşağısından ulaşabilirsiniz.

FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu

fifa17-buffon FIFA 17 Juventus

fifa17-chiellini FIFA 17 Juventus

fifa17-dybala FIFA 17 Juventus

fifa17-marchisio FIFA 17 Juventus

fifa17-pogba FIFA 17 Juventus

FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji FIFA 17 Juventus Ortaklığı Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement