Helikopterden Para Yağdırdı, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Teknoloji

Helikopterden Para Yağdırdı, 2 Kişi Yaralandı

Helikopterden Para Yağdırdı, 2 Kişi Yaralandı

ABD'li Leonard Maull'un vasiyeti üzerine arkadaşı, onun her gün ziyaret ettiği marinanın üstünde helikopterden 10 bin dolar saçtı. Polisin önlem aldığı...

23.08.2013 12:29

- ABD'nin Delaware eyaletinde bulunan Lewes Limanı'nda yaşanan sıra dışı olayda bir kişi helikopterden kalabalığın üzerine para yağdırdı. Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen olayda; Bill Berry, alçaktan uçuş yapan helikopterden 5 dakika içinde 10 bin doları (19 bin 800 TL) aşağıya savurdu. Berry, geçen yıl kanserden hayatını kaybeden yakın arkadaşı Leonard Maull'un vasiyetini yerine getirdiğini söyledi. Para dağıtılan marinayı her gün bir kez muhakkak ziyaret eden Maull, ölümünden sonra servetinden bir miktarın bu şekilde dağıtılmasını istemişti. Maull arkadaşı Berry'ye, "Ben öldükten bir yıl sonra 10 bin dolarımı 5, 10, 20 ve 50 dolarlık banknotlar halinde bir cumartesi akşamı marinadan halkın üzerine at" demişti.

Önce polise bildirdi

Arkadaşının vasiyetini yerine getirmek isteyen Berry, durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri, yapılacak eylemde bir sakınca görmeyerek izin verdi. Hatta paraların atıldığı gün, olay yerinde güvenlik önlemi bile aldı. Bu nedenle paraların halk tarafından toplanması sırasında hiçbir olay yaşanmadı. Sadece iki kişi, paralara ulaşmak isterken geçirdikleri ufak sakatlıklarla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : Sabah

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Helikopterden Para Yağdırdı, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement