Homefront The Revolution Çıkış Tarihi - Son Dakika
Teknoloji

Homefront The Revolution Çıkış Tarihi

Crytek UK ofisi tarafından 2014 Yılından bu yana geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayımcılığı yapılacak olan bir hayli kaliteli FPS oyunu Homefront The Revolution'un çıkış tarihi Amerika'da bulunan indirimli perakendecisi Target (Türkiye Gönderimi'de yapılmakta) tarafından sızdırıldı.

11.01.2016 10:16

homefront-the-revolution-yeni-oynanış-videosu-fragman-çıkış-tarihi

Crytek UK ofisi tarafından 2014 Yılından bu yana geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayımcılığı yapılacak olan bir hayli kaliteli FPS oyunu Homefront The Revolution'un çıkış tarihi Amerika'da bulunan indirimli perakendecisi Target (Türkiye Gönderimi'de yapılmakta) tarafından sızdırıldı.

Sızdırılan görselde, Homefront The Revolution tam olarak 17 Mayıs 2016 Tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım Crytek, Crysis serisindeki başarısını yeni Homefront'a da yansıtacak mı…

Crytek'in bu yıl, geçtiğimiz yıla nazaran bir hayli aktif olması bekleniyor. Özellikle henüz geliştirilmekte olan HUNT Horrors of the Gilded hakkında daha fazla bilgi ve Arena of Fate'in e-spor alanında daha aktif olması beklentilerin arasında.

Çıkışına yaklaşık 3.5 Ay kalan Homefront The Revulation PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliştirilmekte. Ünlü youtuber Murat Engin Ekin tarafından seslendirilen eğlenceli Homefront The Revolution tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Homefront The Revolution Çıkış Tarihi
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Homefront The Revolution Çıkış Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement