Micromax'den Canvas Turbo İçin Hugh Jackman'lı Fragman - Son Dakika
Teknoloji

Micromax'den Canvas Turbo İçin Hugh Jackman'lı Fragman

Micromax\'den Canvas Turbo İçin Hugh Jackman\'lı Fragman

Yerel pazarında hızla büyüyen Micromax, yeni amiral gemisi için hazırladığı kısa videoda Hugh Jackman'a yer vererek fanlarını heyecanlandırdı.

19.10.2013 20:59

Furkan Yaldız - - Hindistan merkezli akıllı telefon üreticisi Micromax, bu yıl içerisinde Canvas serisi altında akıllı telefon ve tabletini tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Canvas Doodle 2 ve Canvas Tab P650 adını taşıyan cihazlar ile dikkatlerini üzerine çeken Micromax, yeni amiral gemisini lanse etmek için gün sayıyor. Yerel pazarında gün geçtikçe büyüyen şirket, son olarak Canvas Turbo adlı akıllı telefonu için Wolverine rolüyle tanınan ünlü aktör Hugh Jackman'ı marka elçisi olarak seçti.

Çok yakında tanıtacağı yeni amiral gemisi için hazırladığı kısa video ile fanlarını heyecanlandıran Micromax, yıl sonunda piyasada olacağı düşünülen Canvas Turbo'nun teknik özelliklerini de sır gibi saklamaya devam ediyor. Kulislerde dolaşan söylentilere göre cihaz, full HD ekrana ve 1.2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciye (büyük ihtimal MT6589) sahip.

Wolverine'in gücünü arkasına alan Micromax, bakalım akıllı telefon pazarında kayda değer bir rol oynayabilecek mi? Videoyu görüntülemek için buraya tıklayın.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Micromax'den Canvas Turbo İçin Hugh Jackman'lı Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement