Overwatch Competitive Mod Güncellemesi Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi Geliyor

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi Geliyor

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi Geliyor Bir çok kişinin mağdur olduğu ve bizlerinde üstüne basa basa haberlerimizde söylediğimiz olayı Blizzard kulak astı ve bunun için bir çözüme gidiyor.

05.07.2016 09:16

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi Geliyor

Bir çok kişinin mağdur olduğu ve bizlerinde üstüne basa basa haberlerimizde söylediğimiz olayı Blizzard kulak astı ve bunun için bir çözüme gidiyor.

Artık berbat internet bağlantıları sorunlarından dolayı bir ceza alınmayacak. Zaten yeterinca oyuncular bu konulardan ötürü ağızları yanıyor. Overwatch için merakla beklenen dereceli maçlar başladı ancak çok inişli çıkışlı bir seviyede şuan için. Çünkü bazı ufak sorunlar yüzünden yüzlerce oyuncu boş cezalar almaktan da bıkmış durumda. Blizzard yetkilileri de bu olaya hemen el atmakta çareyi buldular.

Şuan ki sistemte herhangi bir şekilde Competitive maçlarından ayrılan bir oyuncu ceza puanı ile cezalandırılıyor. Hatta öyle ki ufak internet sorunlarından dolayı ceza puanları almaktan bıkan oyuncular git gide katlanarak çoğalıyor. Hal böyle olunca buna söylediğimiz gibi bir çözümün gelmesi imkansız gözüküyordu.

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi

overwatch-competitive-mod-guncellemesi-detaylar-ceza-sistemi-degisiklik-1 Overwatch Competitive Mod Güncellemesi

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi

Jeff Kaplan tarafından resmi olarak bir açıklama yapıldı ve sorunun farkında olduklarını, bunun için acil hemen çözüm üreteceklerini duyurdu. Açıklamalarına ise şu cümleyi koymaktan da geri kalmadı "Gelecek hafta bazı düzeltmeleri getireceğiz". Demek oluyor ki gelecek hafta Overwatch Competitive Mod Güncellemesi ile birlikte internet problemlerinden sürekli ceza alan oyuncular için bir çözüm gelecek. Umuyoruz ki bunun için bir çözüm getiriyorlardır. Çünkü şuan için en önemli konunun bu olduğunu düşünüyor ve oyuncular durduk yere ceza almalarını bizlerde istemiyoruz.

Overwatch Competitive Mod Güncellemesi

Jeff Kaplan bu açıklamaları aslında bakarsanız Cumartesi günü yapmış ancak haber bizlere bu gün ulaştı ve bizlerde hızlıca sizlere aktaralım istedik. Durduk yere ne sizler ceza alın ne de herhangi bir oyuncu mağdur olsun istiyoruz. Daha öncesinde bu konunun böyle olacağını üstüne basa basa da söylemiştik. Bakalım Blizzard hemen kısa sürede bu anlamsız aşırı cezalandırmaların çözümünü yapabilecek mi göreceğiz. Overwatch Competitive Mod Güncellemesi gelecek hafta hızlı bir şekilde gelip sonuca doğru yollarla ulaştırılır.

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Overwatch Competitive Mod Güncellemesi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement