Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video - Son Dakika
Teknoloji

Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video

Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video Daha öncesinde sizlere yeni gelecek olan operatörler ile ilgili tüm detayları ile bilgileri aktarmıştık; Rainbow Six Siege Operation Dust Line Operatör Detayları Xbox One Turnuvasının ardından yetkililerden yeni operatörler ile ilgili bilgiler gelmişti ve daha sonrasın bir video geleceği, DLC'nin tanıtımının da yapılacağı söylenmişti.

05.05.2016 17:45

rainbow-six-siege-dust-line-video-yeni-operatorler-detaylar-yeni-harita

Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video

Daha öncesinde sizlere yeni gelecek olan operatörler ile ilgili tüm detayları ile bilgileri aktarmıştık;

Xbox One Turnuvasının ardından yetkililerden yeni operatörler ile ilgili bilgiler gelmişti ve daha sonrasın bir video geleceği, DLC'nin tanıtımının da yapılacağı söylenmişti. Yukarıdaki linkte verdiğimiz haberin dışında Operatörler ilgili herhangi bir başka bilgi yok. Var olan tüm bilgileri oradan okuyabilirsiniz.

Operation Dust Line ile birlikte oyuna yeni bir harita ekleniyor. Yapılan açıklama da yeni gelen DLC ile ilgili ufak bir değişiklik var. Bu değişiklik çıkış tarihinde. Normalde yetkililerin kendi ağızlarından 9 Mayıs 2016 tarihinde çıkacağı söylenmişti ve o tarihte Season Pass sahibi oyuncuların operatörlere erişimi açılacak denmişti. Şimdi ise ufak bir erteleme yapılmış gözüküyor ve Rainbow Six Siege Operation Dust Line DLC çıkış tarihi 11 Mayıs 2016 olarak kesinleşmiş durumda.

Bunların dışında yeni harita ile ilgili küçük bir fragman yayımlandı. Yapılacak olan Twitch yayını ile bu DLC tamamen tanıtılacak diyen Ubisoft umarız bir erteleme daha yaşatmadan ki bir önceki DLC söylenenin aksine haftalar sonra çıkışını yapabilmişti ve Operation Dust Line DLC ile ilgili böyle bir problem ile karşı karşıya gelmek istemediklerini de oyunun tasarımcılarından bir tanesi söylemişti. Tüm Rainbow Six Siege oyuncuları için yinede haberler güzel gözüküyor. Çok fazla uzun zaman geçmeden ikinci DLC ve yeni operatörlere de böylece kavuşmuş olacağız.

Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rainbow Six Siege Operation Dust Line Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement