Rainbow Six Siege Yeni Dlc Dust Line Detaylar - Son Dakika
Teknoloji

Rainbow Six Siege Yeni Dlc Dust Line Detaylar

Rainbow Six Siege Yeni Dlc Dust Line Detaylar

Rainbow Six Siege Yeni DLC Dust Line Detaylar Ubisoft 22 Nisan 2016 tarihinde Xbox turnuvasının finallerini yaptığı etkinlikte Rainbow Six Siege Yeni DLC Dust Line ile ilgili bilgiler verdi.

23.04.2016 16:54

rainbow-six-siege-operation-dust-line-yeni-dlc-detaylar-video-harita-operatorler

Rainbow Six Siege Yeni DLC Dust Line Detaylar

Ubisoft 22 Nisan 2016 tarihinde Xbox turnuvasının finallerini yaptığı etkinlikte Rainbow Six Siege Yeni DLC Dust Line ile ilgili bilgiler verdi. Yeni DLC Operation Dust Line ile birlikte 2 yeni operatör oyuna dahil edilecek ve etkinlikte bu operatörlerin resimleri yayımlandı.

Bu operatörlerden ilki Valkyrie isimli kadın karakter ve kendisi Defender (Savunma) operatörlerine ekleniyor. SPAS-12 Pompalı silahı olan ve karizmanın dibine vurmuş olan bu ablamızın özel yeteneği ise savunma sınıfında olduğu halde yapışkan kameralara sahip olması. Bu yapışkan kameraları kullanarak rakiplerin tüm stratejilerini ve saldırı ekibinin bütün morallerini alt üst etmek için geliyor. Bu kameralar herhangi bir yüzeye, herhangi bir yere yapıştırılabiliyor olacak ve bu kameralara savunma ekibi yani takım arkadaşları da erişebilecek. En önemlisi ise bu kameralar binanın dışına da yapıştırılabiliyor.

Diğer operatör ise Blackbeard isimli ağabeyimiz. Adı üstünde kara sakal ve ağırlığı ile ön plana çıkacak olan bu operatör ise Attack (Saldırı) ekibine dahil oluyor. Silahının namlusunun iki yanında kalkana sahip olan bu operatör ise ince noktalardan vurmak için tasarlanmış. Böyle bir özelliğe sahip olması kendisini saldırı ekibinin en önde gidecek olan operatörlerden biri haline getiriyor. Ayrıca kendisinin kullandığı bu Rifle sınıf silahın dışında birde Desert Eagle tabancaya sahip. Ayrıca her iki operatörde Orta Doğu'dan alınmıştır.

Peki gelelim en soruya Rainbow Six Siege yeni Operatörler ne zaman çıkacak ?

Yeni operatörler 9 Mayıs 2016 tarihinde çıkacak. Umarız herhangi bir şekilde erteleme olmaz. Bu tarihte Season Pass sahipleri karakterlere erişebilecek. Diğer oyuncular ise 16 Mayıs 2016 tarihini beklemek zorunda.

Bir başka soru Rainbow Six Siege yeni harita ne zaman çıkacak ?

İşte bu sorunun cevabını dün itibari ile yetkililer üstü kapalı bazı cümleler kurup geçtiler. Yeni harita üzerinde çalışıldığını, yeni harita ile ilgili daha sonra bir açıklama yapacaklarını ama şuan için hiç bir şekilde bir detayın verilemeyeceğini söylediler. Beklentimiz Orta Doğu kökenli bir harita gelmesi yönünde.

Ayrıca bu yeni operatörler ile ilgili hiç bir video paylaşılmadı, yeni harita veya yeni DLC için herhangi bir tanıtımda yapılmadı. Sadece yetkililerden birisi çıkıp konuşarak anlattı. Fakat şöyle bir cümleyi de kendi kulaklarımız ile duyduk;

Oyuna yeni Anti-Terorist Birimleri ekleyeceğiz ve bunlardan birisi de Navy Seals. (Amerikan Donanmasının Özel Kuvvetleri)

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rainbow Six Siege Yeni Dlc Dust Line Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement