Watercolorbot ile Fotolarınızı Suluboyaya Çevirin - Son Dakika
Teknoloji

Watercolorbot ile Fotolarınızı Suluboyaya Çevirin

Watercolorbot ile Fotolarınızı Suluboyaya Çevirin

Sulu boya sever misiniz?

27.11.2014 18:57

Sulu boya sever misiniz? Eğer seviyorsanız ama güzel yapmayı beceremiyorsanız, WaterColorBot sizin için her türlü imajı sanata çevirebilir.

Makineler ve 3D yazıcılar ile yapılan eserlere "sanat" demek doğru mu diye tartışmalar devam ediyor ama siz yine de eğer isterseniz evinize bir sulu boya ustası satın alabilirsiniz. WaterColorBot 2.0 isimli cihaz, sizin için her türlü imajı sulu boyaya çevirebiliyor.

Başarılı bir Kickstarter kampanyası ile hayata gözlerini açan WaterColorBot, "Evil Mad Scientist Laboratories" ve "Super Awesome Sylvia" ikilisinin çabaları ile yaratılmış. Kendi tasarım sitesine ve video şovuna sahip bir genç kız olan Sylvia Todd, sanat eseri yaratabilen bir robot tasarlamak istemiş ve ortaya WaterColorBot çıkmış. İlk kez 2013'deki bir Maker Faire'de tanıtılan cihaz, çok popüler olunca seri üretime geçilmiş ve satışa başlanmış.

Birkaç versiyondan ve geliştirmelerden sonra piyasaya çıkan WaterColorBot 2.0, kutudan kullanıma hazır şekilde çıkıyor ve bilgisayara USB kablosu ile bağlanıyor. Kutudan ayrıca bir sulu boya seti, fırça ve kağıtlar da çıkıyor. Cihaz uzun süre boyunca herhangi bir bakım veya tamir gerektirmeyecek şekilde, sabit bir mekanizmaya sahip.

Evil Mad Scientist'in ürün sitesinden 295 Dolar'a satın alabileceğiniz WaterColorBot ile isterseniz bilgisayardaki vektör haline getirilmiş imajları boyatabilirsiniz. veya kendi yazılımı sayesinde siz tablet benzeri dokunmatik bir cihaza kalemle çizim yaparken, robot da anında boyama işlemini gerçekleştirebilir. Ayrıca sistem çizim kalemleri ile de çalışabiliyor. Haydi bakalım, şimdi robot fırçalar kağıtlara!

Benzer bir konsept olarak, Moleskin firmasının çizim defteri çizdiklerinizi anında dijitale aktarabiliyor. Daha profesyonel işler için önerilebilir.

The post WaterColorBot ile Fotolarınızı Suluboyaya Çevirin appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Watercolorbot ile Fotolarınızı Suluboyaya Çevirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement