Yeni Assassin's Creed, 2015'te Çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Assassin's Creed, 2015'te Çıkıyor

Yeni Assassin\'s Creed, 2015\'te Çıkıyor

İşte yeni oyuna dair ilk bilgiler.

03.12.2014 11:11
Mahmut Saral - -

Yeni bir Assassin's Creed (AC) oyununa hazır mısınız? "Daha 2 tanesi yeni çıktı" diyebilirsiniz, ama bu pek de Ubisoft'un umrunda değil. Zira önümüzdeki yıl çıkacak AC oyunu için çalışmalar çoktan başladı ve ilk bilgiler de geldi.


Yeni oyun, 2015'in Sonbahar döneminde satışta olacak. Bu oyunda 19. yüzyılın Londra'sında, Victoria Devri'nde olacağız. Bu dönem, sanayide yükseliş ve Britanya İmparatorluğu'nun en iyi zamanı olarak gösteriliyor.


Yine açık dünya olarak tasarlanacak oyunun arkasında bu kez Ubisoft Montreal değil, Quebec stüdyosu bulunuyor. Bu da Ubisoft Montreal'in farklı işlerle meşgul olduğu (başka bir AC oyunu daha) anlamına geliyor olabilir. Quebec'i daha önce birçok AC oyununa hazırladığı indirilebilir içeriklerden tanıyoruz.


Kotaku'nun elde ettiği bilgilere göre bu oyun, önümüzdeki Sonbahar döneminde satışa sunulacak tek Assassin's Creed olacak. Bu yıl olduğu gibi kısa aralıklarla çıkan 2 farklı oyun göremeyeceğiz. Ayrıca oyunun yeni nesil platformlara çıkacağı, Xbox 360 ve PlayStation 3'ü es geçeceği konuşuluyor.


Bu sızıntıların ardından kısa bir açıklama yapan Ubisoft, geliştirmekte oldukları oyunlara gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirerek Quebec'in uzun süredir oyun üzerinde çalıştığını ve resmi duyuruyu yapmak için de heyecanlandıklarını bildiriyor. Ek olarak Ubisoft, öncelikli amaçlarının Assassin's Creed deneyimini daha iyi hale getirmek olduğunu da söylüyor.


Firmanın son olarak satışa sunduğu oyunlardan olan Unity, içinde barındırdığı birçok irili ufaklı hata sebebiyle oyuncuların tepkisini çekmiş, bu durum karşısında Ubisoft da oyunculardan özür dileyerek durumu telafi edeceklerini dile getirmişti.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


Minik not: Bundan 4-5 sene öncesinde, bir serinin devam edip etmeyeceği uzun süre merak edilir, heyecanlı bekleyişler olurdu. Ancak günümüzde bu heyecan seviyesi birçok seri için düşüyor denilebilir. Zira artık "Acaba çıkacak mı?" gibi bir düşünce oluşmuyor akıllarda. "Nasılsa her sene devam edecek" fikri oluştmuş durumda. Siz ne dersiniz?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Assassin's Creed, 2015'te Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement