Bodrum'da Gece Hayatı Hareketlendi - Son Dakika
Turizm

Bodrum'da Gece Hayatı Hareketlendi

Kurban Bayramı'na bir hafta kala Bodrum'da mekanlar ünlüleri sahneye çıkarmaya başladı. Bodrum'a gelen yerli turistlerle birlikte Bodrum'un meşhur gecelerinde yeniden hareket bulmaya başladı. Türk rapçi Heijan ve Muti, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Sezonun başlamasıyla birlikte Bodrum'da gece hayatında hareketlilik başlarken, turistler unutulmaz anlar yaşadı.

19.06.2023 12:31  Güncelleme: 12:32

Bodrum'da gece hayatı başladı

MUĞLA - Kurban Bayramı'na 1 hafta kala Bodrum'daki mekanlar ünlüleri sahneye çıkarmaya başladı. Okulların kapanmasıyla birlikte Bodrum'a gelen yerli turistlerle birlikte Bodrum'un meşhur gecelerinde yeniden hareket bulmaya başladı.

Türk rapçi ve söz yazarı Heijan, gerçek ismiyle Doğan Tarda ile Muti yani Mücahit Doğan, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Sezonun başlamasıyla birlikte Bodrum'da gece hayatında hareketlilik başlarken, turistler unutulmaz anlar yaşadı.

Bodrum'da yaz sezonu hareketliliği başladı. Önceki gece rapçi Heijan ve Muti, Gümbet Barlar Sokağı'nda sahne aldı. İkiliyi izlemek için binlerce kişi izdiham oluşturdu. Pasha'da sahne alan Heijan ve Muti için, binlerce hayranı saatler önceden mekanı doldurdu. Sezonun başlamasıyla birlikte gece hayatında hareketlilik başlarken, turistler unutulmaz bir gece yaşadı.

Bodrum\'da Gece Hayatı Hareketlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Bodrum'da Gece Hayatı Hareketlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement