Yahyalı Elma ve Turizm Festivali Etkinliklerle Devam Ediyor - Son Dakika
Turizm

Yahyalı Elma ve Turizm Festivali Etkinliklerle Devam Ediyor

Yahyalı Elma ve Turizm Festivali Etkinliklerle Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yahyalı Kaymakamlığı ve Yahyalı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Yahyalı Elma ve Turizm Festivali etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında, Yahya Gazi Lisesi ile 15 Temmuz Demokrasi Birlik Meydanı arasında öğrencilerin katıldığı bisiklet yarışı düzenlendi. Çekilişle belirlenen 11 öğrenciye gram altın hediye edildi. Kaymakam Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Esat Öztürk ve diğer protokol üyeleri tarafından öğrencilere gram altınlar takdim edildi. Kaymakam Kaya, bisikleti olmayan veya bisikleti eski olan 25 öğrenciye bisiklet hediye etmesi için Yahyalı Belediye Başkanı Öztürk'ten söz aldı. Festival, aşık atışması ve Uğur Işılak konseri ile devam etti. Protokol üyeleri, Uğur Işılak'a Yahyalı elması ikram etti.

24.09.2023 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yahyalı Kaymakamlığı ve Yahyalı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Yahyalı Elma ve Turizm Festivali etkinliklerle devam ediyor.

Festival kapsamında, Yahya Gazi Lisesi ile 15 Temmuz Demokrasi Birlik Meydanı arasında öğrencilerin katıldığı bisiklet yarışı düzenlendi.

Çekilişle belirlenen 11 öğrenciye gram altın hediye edildi. Gram altınları öğrencilere, Kaymakam Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Esat Öztürk ve diğer protokol üyeleri takdim etti.

Kaymakam Kaya, bisikleti olmayan veya bisikleti eski olan 25 öğrenciye bisiklet hediye etmesi için Yahyalı Belediye Başkanı Öztürk'ten söz aldı.

Festival, aşık atışması ve Uğur Işılak konseri ile devam etti.

Protokol üyeleri, Işılak'a Yahyalı elması ikram etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Yahyalı Elma ve Turizm Festivali Etkinliklerle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement