124 Hacı Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

124 Hacı Dualarla Uğurlandı

124 Hacı Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonunda kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için, Korkuteli Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar Yerinde uğurlama töreni düzenlendi.

20.08.2015 18:21

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonunda kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için, Korkuteli Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar Yerinde uğurlama töreni düzenlendi.

Korkuteli İlçe Müftülüğü ve Korkuteli Belediyesi, kutlu topraklara gidecek olan hacı adayları için Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar yerinde uğurlama töreni düzenledi. Hacı adayları, yolculuk öncesi helallik diledi. Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut, bu sene kutsal topraklarda hac farizasını yetiren getirmek için 124 hacı adayının gideceğini söyledi. Pazar yerinde toplanan hacı adayları yakınlarıyla vedalaştılar. Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut, hac ibadetinin önemi ve fazileti hakkında bilgi verdi. Turgut, daha sonra dua etti.

Hacı adayları da bu ibadetlerini yerine getirmek için yıllarca beklediklerini ve kuradan çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek, Allah'ın bu kutsal ibadeti herkese nasip etmesini dilediler. Uğurlama törene katılan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'de Hacı adaylarına Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Korkuteli Belediyesi logosu olan duvar saati hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 124 Hacı Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement